Yılbaşı Coşkusu Hilton İstanbul`da Yaşanacak - 2011

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Coşkusu Hilton İstanbul`da Yaşanacak - 2011

Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant’ta görkemli bir açık büfe; Boğaz manzarası ve canlı müzik eşliğinde limitsiz yerli içki dahil kişi başı 265 TL’ye rahat ve keyifli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için ideal.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant’ta görkemli bir açık büfe; Boğaz manzarası ve canlı müzik eşliğinde limitsiz yerli içki dahil kişi başı 265 TL’ye rahat ve keyifli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için ideal. Misafirlerin köpüklü şarap ve leziz kanepe ikramıyla karşılanacağı Balo Salonu’nda düzenlenecek olan “Yılbaşı Gala Yemeği”nde ise 6 çeşitten oluşan özel gurme menü, özel orkestra ve limitsiz yerli içki dahil kişi başı 315 TL’ye sunuluyor. Ayrıca Hilton Istanbul’un 9. katında açılan ‘’Al Bushra’’ kışkırtıcı renkleri, kokuları; enfes meze ve et çeşitleriyle limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 250 TL’ye Lübnan mutfağının karakteristik lezzetlerini konuklarına sunacak.

Hilton İstanbul çocukları da unutmayarak onlara özel bir parti düzenleyecek. Kişi başı 70 TL’ye palyaço gösterileri, yüz boyama aktiviteleri ve lezzetli yiyeceklerden oluşan açık büfenin sunulduğu “Çocuklara Özel Parti”de özel bakıcı eşliğinde uyku odası da bulunuyor.

Yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek eğlencenin sabahında Hilton İstanbul, misafirlerini Bosphorus Terrace Restaurant’ta Yeni Yıl Brunch`ına davet ediyor. Eşsiz lezzetlerle dolu açık büfe ve trio müziğiyle yeni yıla iyi bir başlangıç yapma şansı sunan Yeni Yıl Brunch’ı kişi başı KDV dahil sadece 82 TL.

Hilton İstanbul, 24 Aralık gecesi de Bosphorus Terrace Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde enfes lezzetlerden oluşan büfesi, özel Noel dekorasyonuyla misafirlerine kişi başı 82 TL’ye unutulmaz bir Noel Akşamı sunuyor. 25 Aralık Noel Günü’nde ise nefis lezzetlerden oluşan özel Noel Brunch`ında kişi başı 82 TL’ye Noel dekoru ve klasik canlı müzik eşliğinde keyifli bir brunch sunuyor.

Adres: Cumhuriyet Cad. 34367 Harbiye - İstanbul
Telefon: 0212 315 60 00
Faks: 0212 240 41 65
Web: www.hilton.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT