Yılbaşı Coşkusu Hilton ParkSA’da Yaşanacak - 2011

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Coşkusu Hilton ParkSA’da Yaşanacak - 2011

Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace`da mücver üzerinde jumbo karides, füme somon, yengeç salatası, sushi köşesi, ördek, iç pilavlı hindi dolması gibi çok çeşitli lezzetlerin yer alacağı açık büfe ve canlı müzik eşliğinde karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 1, 2010

Aralık 2010

Hilton ParkSA’nın misafirleri 2011 yılını Boğaz’ın ışıltılı manzarasına karşı Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace`da mücver üzerinde jumbo karides, füme somon, yengeç salatası, sushi köşesi, ördek, iç pilavlı hindi dolması gibi çok çeşitli lezzetlerin yer alacağı açık büfe ve canlı müzik eşliğinde karşılıyor.

Gece ise muhteşem Boğaz manzaralı terasta DJ müziği, atıştırmalıklar ve çorba servisi ile gece tamamlanıyor. Kişi başı limitsiz içecek dahil 270 TL.

Yılbaşını evinde kutlamak isteyenlere ise 29 Aralık’a kadar sipariş verdikleri taktirde, ünlü Hilton Şefleri tarafından hazırlanan 6-8 kişilik doldurulmuş hindi, kestane, patates, brokoli ve havuç garnitürlerinden oluşan `Özel Yılbaşı Hindi Menüsü` Nişantası ve çevresinde eve teslim ediliyor. Özel hindi menüsü fiyatı 195 TL. Noel yemeği organizasyonları için ise Hilton ParkSA ile iletişime geçmeniz yeterli olacak.

Hilton ParkSA, 2011’in ilk sabahında ise misafirlerine geç kahvaltıda zengin açık büfe, taze meyve suları, fırından yeni çıkmış poğaçalar limitsiz çay ve kahve ile Boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı sunuyor.

Adres: Bayıldım Caddesi No:12 34357 Maçka - İstanbul
Telefon: 0212 310 12 00
Faks: 0212 258 56 95
Web: istanbul-park.hilton.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT