Yılbaşı Kurabiye Setleri Pastacı Rapunsel’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Kurabiye Setleri Pastacı Rapunsel’de

Tamamen kişiye özel, butik pastalar yapan Pastacı Rapunsel yeni yılı özel kurabiye ve cupcakelerle kutlamak isteyenler için birbirinden özel setler hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2011

05.12.2011

Yılbaşı Partileri İçin Cupcake ve Kurabiye Setleri Pastacı Rapunsel’de.

Tamamen kişiye özel, butik pastalar yapan Pastacı Rapunsel yeni yılı özel kurabiye ve cupcakelerle kutlamak isteyenler için birbirinden özel setler hazırladı. Diğer özel gün ürünleri gibi yeni yıl kutlamalarına özel olan kurabiye ve cupcakeler tamamen katkısız maddelerden yapılıyor.

Pastacı Rapunsel’in sahibi Didem Özcan yeni yılda sevdiklerine sürpriz yapmak ya da kendi sofralarını birbirinden renkli cupcake ve kurabiye setleriyle süslemek isteyenler için Noel Babalı, kardan adamlı, yeşil ve kırmızının ağırlıkta olduğu, yılbaşı ağacı süsleri kadar güzel setler hazırlıyor. Yılbaşı 2012 partilerine hem lezzetiyle hem de görüntüleriyle renk katacak olan kurabiye ve cupcakeler setler halinde 25 Aralık tarihine kadar satın alınabiliyor.

Kişiye özel pastalar için de Pastacı Rapunsel doğru adres. Kutlanmaya değer her özel gün için pastalar tasarlayan Didem Özcan’ın yılbaşı setleri, pastaları hakkında bilgi almak, ısmarlamak isteyenlerin 0506 657 94 88 numaralı telefonu aramaları veya pastacirapunsel@gmail.com adresine mail atmaları yeterli.

Telefon: 0506 657 94 88
Web: pastacirapunsel.wordpress.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT