Yılbaşı Sofralarında Tatlı Şöleni

Yılbaşı Sofralarında Tatlı Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Sofralarında Tatlı Şöleni

23 ilde toplam 124 şube ile sütlü tatlı devi olan Bolulu Hasan Usta, yeni bir yıla ağzınınız tadıyla ‘‘Merhaba’’ demeniz için sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 17, 2015

Yeni Bir Yıla En Tatlı Başlangıç Bolulu Hasan Usta İle Yapılır…

Tatlının Ustası Yılbaşı Sofralarında Tatlı Şöleni Yaşatıyor

Yılbaşı geceleri hep özeldir. Eski bir yılı geride bırakırken, yeni bir yıla girecek olmanın heyecanı sevenlerle birlikte yaşanır. Bu geceye özel hazırlanan sofralar mutluluğa mutluluk katar. Yılbaşına özel hazırladığınız sofraları taçlandırmak ise, tatlının ustasına kalır. Bolulu Hasan Usta’nın ev yapımı tadında lezzetleri yılbaşında sofralarda lezzet şöleni yaşatır.

Kurulduğu yıldan bu yana katkısız ürünlerini tatlı severlerle buluşturan Bolulu Hasan Usta, el yapımı lezzetindeki tatlılarıyla yılbaşı sofralarına ayrıcalık getiriyor. Sakız Adası’ndan gelen gerçek damla sakızını ve kendi çiftliklerinde üretilen doğal sütü bir araya getiren sakızlı muhallebi, Kastamonu ve Edirne yöresinden gelen ve özel taş değirmenlerde öğütülerek elde edilen özel pirinç unuyla hazırlanan fırında sütlaç, dibinin ocak üzerinde ustalıkla kızartıldığı kazandibi, Muğla’dan gelen özel acıbademle hazırlanan keşkül, çikolata tadına doyacağınız krem şokola, profiterol ve çok daha fazlası yılbaşı sofralarını tatlıya doyuruyor.

Her ürününde en taze ve en sağlıklı malzemeleri tercih eden Bolulu Hasan Usta’nın mutfağının sırrı doğal ve katkısız gıdalar. Her damak tadına uygun sunmuş olduğu tatlı seçeneklerinin hiçbirinde aroma ve gıda boyası kullanılmıyor.

23 ilde toplam 124 şube ile sütlü tatlı devi olan Bolulu Hasan Usta, yeni bir yıla ağzınınız tadıyla ‘‘Merhaba’’ demeniz için sizleri bekliyor. Size en yakın Bolulu Hasan Usta’dan en sevdiğiniz tatlıyı alabileceğiniz gibi, online sipariş hattından da sipariş vererek siz yorulmadan tatlınız size gelebilir.

www.bhu.com.tr

Yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT