Yılbaşına, Kalamış Marina Ayrıcalığı ile Girin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşına, Kalamış Marina Ayrıcalığı ile Girin

Eşsiz lezzetleri ve özel eğlenceleri ile Remina Restoran, yılbaşında birbirinden farklı tatlar ve müzik ziyafeti ile sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 28, 2013

Kalamış Marina’nın benzersiz deniz manzarası, Wyndham İstanbul Kalamış Marina’nın keyifli atmosferi ile birleşiyor, yılbaşı gecenizi unutulmayacak bir anıya dönüştürüyor…

Eşsiz lezzetleri ve özel eğlenceleri ile Remina Restoran, yılbaşında birbirinden farklı tatlar ve müzik ziyafeti ile sizi bekliyor.

Kalamış Marina’daki benzersiz konumu ve muhteşem deniz manzarası, şık restoranları, spa ve spor tesisleri, seçkin dekorasyonu ve dikkat çekici mimarisiyle, Anadolu Yakası’nın sembolü haline gelmeyi başaran Wyndham İstanbul Kalamış Marina; iş ve tatil amaçlı konaklamalar için olduğu kadar sunduğu lezzet ve eğlence deneyimleriyle de Kalamış’a hayat katmayı başarıyor. Eşsiz atmosferinde unutulmayacak bir yılbaşı gecesi için Wyndham İstanbul Kalamış Marina’daki yerinizi şimdiden ayırtın.

Geleneksel yılbaşı eğlencesinden vazgeçemeyenler için…

Remina Restoran’da ünlü piyanist Alp Okan ve müzik grubunun canlı performansı ile başlayacak olan gece, yılbaşı denince ilk akla gelen ve gecenin vazgeçilmezi oryantal show ile devam edecek. Yeni yılın ilk dakikalarına şampanya şovu ile girecek Wyndham İstanbul Kalamış Marina misafirleri, geceyi DJ performansı ve after party ile sonlandıracak. Çocuklu misafirlerin de eğlenmeleri için her türlü ayrıntıyı düşünen Wyndham İstanbul Kalamış Marina, özel çocuk menüsü ve çocuklara özel animasyon ekibi ile ailelerin rahat ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak. 250 TL olan özel Yılbaşı Gala yemeği ile lezzet ve müzik tutkunlarına benzersiz bir gece vaat eden Wyndham İstanbul Kalamış Marina, anılarınızdan kolay kolay silinmeyecek bir yılbaşına imza atacak.

Özel menüsü ve konaklama paketi ile Wyndham İstanbul Kalamış Marina farkını yaşayın…
Eşsiz deniz manzaralı deluxe city view odada sunduğu konaklama imkanı, Yılbaşı Gala yemeği, ertesi gün brunchı, saat 16.00’ya kadar geç çıkış imkanı, odaya meyve ve çikolata ikramı, Shape Club sağlık kulübü aktivitelerinden ve ısıtmalı kapalı havuzundan yararlanma imkanı ile Wyndham İstanbul Kalamış Marina’nın konaklamalı yılbaşı galası paketi sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel yeni yıl hediyesi olacak.

Birbirinden çeşitli ve leziz başlangıçlardan Wyndham Kalamış Marina Hors D’oeuvres’e, hindi ve kestane ile doldurulmuş ravioliden İtalyan mutfağının kırmızı şarapta tandır edilmiş süt dana inciği, kereviz püresi ve gremolata ile servis edilen Veal Ossobuco’suna ve tatlı olarak ılık hurmalı kekine kadar benzersiz bir menü sizi bekliyor. Çocukları da unutmayan Wyndham İstanbul Kalamış Marina; sosis, ızgara köfte, makarna, çikolatalı puding ve çam ağacı şeklinde kurabiyelerden oluşan çocuk menüsü ile minik misafirlerine de lezzet dolu saatler yaşatmaya hazırlanıyor. Uzun bir gecenin ardından süzme mercimek, işkembe çorbası, ızgara sucuk ve hellim lolipop ikramı ile after party’nin de lezzetli geçmesini sağlayacak.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina
Adres: Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Rezervasyon: (0216) 400 00 00

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT