Yılbaşında Eğlencenin Adresi Aila

Yılbaşında Eğlencenin Adresi Aila

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşında Eğlencenin Adresi Aila

İyi yemeği iyi müzikle birleştiren Aila, set menü ve DJ performansıyla yılbaşı akşamını unutulmaz kılacak özel bir program sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 25, 2018

Yeni yıla Aila’da sevilen Türk usulü lezzetler ve sınırsız eğlenceyle merhaba deyin.

Türk mutfağının lezzet mirasını kusursuz bir servis anlayışıyla sunan Aila, özel günlere de imzasını atıyor. Aila, yılbaşı akşamı için oluşturduğu menüsüyle keyifli bir yemek sunarken, DJ Serhan Sokulgan’ın "90’lardan günümüze en güzel şarkılar" konseptli performansıyla misafirlerine güzel bir yılbaşı akşamı vadediyor.

Anadolu’nun dört bir yanından coğrafi işaretli ürünlere yer verilen menüsü, geleneksel mezelerin çağdaş yorumlarla sunulduğu Aila’da yılbaşı akşamı ziyafet şöleni yaşanacak. Yılbaşı gala yemeği için oluşturulan menüde güzel bir başlangıç için soğuk mezelerden; ahtapotlu fava, hardallı levrek, pastırma turşusu, Girit ezme, biber borani, pancarlı kısır, sıcak mezelerden de; ekşi vişneli yoğurt, karidesli börek, yonga ciğeri, dondurulmuş yoğurt, gelincik sos, incir kreması misafirlere sunulacak. Ana yemekte ise Aila’nın özel lezzetlerinden olan bonfile, kereviz püresi ve pancarlı kuskustan oluşan payyar ya da levrek seçeneği ve tatlının yanı sıra limitsiz alkollü, alkolsüz içecekler var.

Aila, 31 Aralık akşamı yılbaşı gala yemeğiyle yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak isteyen misafirlerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT