Yılbaşının En Özel Adresi Kilimanjaro

Yılbaşının En Özel Adresi Kilimanjaro

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşının En Özel Adresi Kilimanjaro

Kendine özgü atmosferi, dikkat çeken barı ve müzikleri ile Kilimanjaro yılbaşı gecesini samimi bir ortamda özel lezzetlerin tadını çıkararak geçirmek isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 17, 2019

Malzemeyi odağında tutan mutfağı ve kendine has ambiyansı ile Yapı Kredi bomontiada’da misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim yaşatan Kilimanjaro, yılbaşı gecesi için misafirlerine çok özel bir menü hazırladı. Kilimanjaro’nun fark yaratan lezzetlerine gece boyunca DJ Aytun çaldığı müzikler ile eşlik edecek.

Şehrin gözde mekanlarından olan Kilimanjaro’nun yılbaşı gecesi için hazırladığı menünün başlangıçlarında dere otlu çıtır kraker eşliğinde sunulan balkabaklı humus kereviz yer elması ve ayvanın yer aldığı karışık zeytinyağlı tabağı ve çerkez tavuğu yer alıyor. Ara sıcak olarak sunulan lor peyniri dolgulu ev yapımı ravioli közlenmiş patlıcan ile sunularak hem lezzeti hem sunumu ile göz dolduruyor. Deniz mahsulü severler için iyi bir alternatif olan ılık ahtapot ise közlenmiş biber sosu ile lezzetlendirilerek sunuluyor.

Yılbaşı akşamlarının geleneksel lezzeti hindi Kilimanjaro mutfağının yorumu ile hazırlanıyor. Lezzeti olduğu kadar yine sunumu ile de iddialı olan hindi tandır, kestaneli ve kuru erikli iç pilavı ile hazırlanırken, sotelenmiş kırmızı soğan ve siyah kabak ile lezzetlendiriliyor. Geceye tatlıyla son vermek isteyenler için hazırlanan kestaneli çikolatalı sufle, kaymaklı dondurma ile lezzet şöleni yaşatıyor.

Kendine özgü atmosferi, dikkat çeken barı ve müzikleri ile Kilimanjaro yılbaşı gecesini samimi bir ortamda özel lezzetlerin tadını çıkararak geçirmek isteyenleri bekliyor.

Rezervasyon için: 0212 225 39 80

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT