Yıldızların Işıltısı Divan Pastanelerinde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yıldızların Işıltısı Divan Pastanelerinde

Divan Pastanelerinin bu yıla özel hazırladığı “Yıldız Yansımaları” koleksiyonunda; isimlerini yıldızlardan alan birbirinden şık ve zarif yılbaşı sepet ile setleri yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 13, 2012

“Yıldız Yansımaları” temasıyla bu sene çok özel bir yılbaşı koleksiyonu hazırlayan Divan Pastaneleri, asırlardır insanları güzelliğiyle büyüleyen, parlak ışıklarıyla karanlıkta aydınlık bir yol açan ve yönümüzü bulmamıza yardımcı olan yıldızlardan ilham alarak eşsiz güzellikte sepet ve setler hazırladı. Özel deri sandıkları, süet kutuları ve şık kaplamalarıyla; altın varaklı suplalardan el yapımı işlemeli kadehlere, zarif mumluklardan dekoratif süslere kadar yılbaşında yıldızların ışıltısıyla yarışacak her şey bu koleksiyonda…

Divan Pastanelerinin bu yıla özel hazırladığı “Yıldız Yansımaları” koleksiyonunda; isimlerini yıldızlardan alan birbirinden şık ve zarif yılbaşı sepet ile setleri yer alıyor. Alya, Mira, Atlas, Vega, Mimosa, Rana, Lucida ve Sirius isimleriyle adlandırılan bu seneki yılbaşı koleksiyonunda, yüzyıllardır insanları cezbeden yıldızların büyüsü ve karanlık gökyüzünde ışık ve yön kaynağı olma özellikleri vurgulanıyor.

“Yıldız Yansımaları” koleksiyonunda; pralin, madlen, çikolatalı krep (crepes dentelles) ve lokum gibi enfes lezzetlerin yanı sıra, çay fincanı seti, deri ajanda gibi minik hediyelikler de mevcut. Bu birbirinden özenli setlerin fiyatları 120 TL ile 250 TL arasında değişiyor. Şık fotoğraf çerçevelerinden, zarif suplalara, dekoratif mumluklardan, altın varaklı el yapımı işlemeli kadehlere kadar hayal ettiğiniz tüm yılbaşı hediyelerini içeren ve deri sandıklardan süet özel kutulara kadar birçok farklı formda hazırlanan sepetler ise 300 TL’den 800 TL’ye uzanan farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Divan Pastanelerinin “Yıldız Yansımaları” koleksiyonundaki birbirinden özel yılbaşı sepet ve setleriyle sevdiklerinize, yıldızlar kadar parlak yeni yıl dilekleri armağan edin.

2012 Yılbaşı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT