Yılın Aşıkları Yegane Meyhane-Lounge’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılın Aşıkları Yegane Meyhane-Lounge’de

Sevgililer Günü’nde karar verilmesi gereken iki önemli konu vardır. Birincisi sevgiliye hediye seçimi, ikincisi ise akşam nereye gidileceği… Bunlara karar verebilen sevgililer bu özel günü başarı ile yaşamış sayılır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2012

07.02.2012

Yegane Meyhane&Lounge’dan Romantik Bir Sevgililer Günü…

Sevgililer gününde ne yapsak diye düşünenler için en farklı alternatif bu sene Yegane Meyhane&Lounge olacak… Özel menüsü, çeşit çeşit mezeleri ve canlı müzik ile sizleri ağırlamak için hazırlanan Yegane Meyhane&Lounge’da, alt katta nostajik pop canlı müzik keyfi ve fiks menü sunarken, kış bahçesine çevrilen terasında ise yine fiks menü, müthiş Adalar Manzarası ve canlı fasıl ile DJ alternatifleri sunuyor. 2 kişilik bu keyifli geceyi Yegane’nin alt katında geçirmek isteyenler 200 TL, üst katında geçirmek isteyenler ise 240 TL ödeyecekler. (Fiyatlar 2 kişi içindir.) Kısacası aşk bu sene Yegane’de hem daha romantik hem de daha eğlenceli olacak…

Sevgililer Günü’nde karar verilmesi gereken iki önemli konu vardır. Birincisi sevgiliye hediye seçimi, ikincisi ise akşam nereye gidileceği… Bunlara karar verebilen sevgililer bu özel günü başarı ile yaşamış sayılır.

Açıldığı günden itibaren Anadolu Yakası’na farklı bir soluk getiren Yegane, hem meyhane katı hem de terası kış bahçesine çevrilen lounge katı ile bambaşka iki konsepti barındırıyor. Sevgililer günü için de en keyifli mekan alternatiflerden bir olmaya aday olan Yegane; fiks menüsünde 6 çeşit meze, 2 çeşit arasıcak, etten oluşan ana yemek ve tatlıları ile zengin bir menüye sahip… Meyhane katında canlı müzik ile nostalji pop şarkılarla romantik ve hareketli şarkılara eşlik ederken, eğlencenin dozu sürprizlerle artarak devam edecek. İki kişi için 200TL’lik fiks menüye ile meyhane katında lezzet ve eğlence de bir arada sunuluyor.

Kış bahçesine çevrilen müthiş manzaralı terasta yemek isteyen misafirler ise adalar manzarasına şahitlik ederken size yine lezzetli fiks menu eşlik edecek… Burada ise ana yemekte balık keyfi yaşayacaksınız… Çiftler Adalar manzarasında, hem dj’in özel seçimleri hem de fasıl grubunun keyifli şarkıları ile aşk tazeleyecekler. Bu katta ise 2 kişilik fiyat 240 TL olarak belilenmiş.

Kısacası Sevgililer Günü’nde hem lezzetli hem romantik hem de eğlenceli bir akşam geçirmek için Yegane Meyhane&Lounge’a davetlisiniz… Teras katı 90 kişilik oturma kapasitesine, 80 kişilik bistro bar kapasitesine, alt katı ise 130 kişilik oturma kapasitesine sahip olan ve 2 farklı konseptten oluşan Yegane’ye rezervasyon yaptırmak için geç kalmayın…

Adres: Suadiye Mahallesi Kazım Özalp Sokak Yalman Center 60/C Kat : 2 Şaşkınbakkal/Kadıköy
Telefon: 0 216 360 60 18
email: info@yeganemeyhane.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT