Yılın En Romantik Günü Elite World Hotels’de

Yılın En Romantik Günü Elite World Hotels’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılın En Romantik Günü Elite World Hotels’de

Elite World Hotels, aşkı dolu dolu yaşayabileceğiniz ve sürprizlerle sevgilinize unutulmaz bir Sevgiler Günü yaşatabileceğiniz birçok alternatif hazırladı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 12, 2018

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels, aşkı dolu dolu yaşayabileceğiniz ve sürprizlerle sevgilinize unutulmaz bir Sevgiler Günü yaşatabileceğiniz birçok alternatif hazırladı.

Sevgilinizle ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya ve deneyimli ekibi tarafından hazırlanan özel “Sevgililer Günü Menüsü”yle aşk şarkınız eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz gibi, Elite World Hotels bünyesinde yer alan Jazz Company, The Grill, L’Oliva, ve Tepebaşı Ocak Restaurant’ta kendinizi romantizme bırakabilirsiniz.

Jazz Company’de Aşkınız notalara dökülecek…

Caz dünyasının buluşma noktası Jazz Company’de 14 Şubat gecesi aşk dolu şarkılar var. Sevgililer Günü’ne özel bir repertuarlarla hepimizin aşk hayatına damgasını vurmuş aşk şarkılarına yer verilecek. Türkçe'nin yanısıra İngilizce, İspanyolca, Rumca şarkıları da repertuarlarında bulunduran Akustik Bişeyler ile sevgilinizle eşlik edebileceğiniz en güzel aşk parçalarını dinleyebileceğiniz gibi istek şarkılarda da bulunabileceksiniz..

Country, folk, pop, caz tarzında 60'lı yıllardan günümüze gelmiş kült şarkıların akustik olarak yorumlanacağı bu özel gecede, gitarda Cevdet Alanbay, piyano Barış Göker, vokal Goncagül Alankaya dinleyicilerin kulaklarının pasını silecek. 14 Şubat Sevgililer Günü gecesini romantik aşk şarkılarıyla geçirmek isteyenler için akşam yemeği ve sınırsız limitli yerli içki dahil kişi başı 139 TL.

Sevgililer Günü’nde Elite World Europe Hotel ayrıcalığı

Elite World Europe Hotel, Sevgililer Günü’nde size ve sevgilinize unutulmaz bir akşam yaşatacak. Bünyesinde bulunan The Grill Restaurant’ta Ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya ve deneyimli ekibi tarafından şiir gibi hazırlanan Sevgililer Günü menüsünde; “İlk Tebessümle Başlayan” zengin başlangıç ikramı, “Ilık Fısıltılarla Artan” ara sıcak, “Çılgın Tutkularla Bağlanan” karamelize kuşkonmazlı istim antrikot buğday rissotto yer alıyor. Vişne sos ve gül yaprakları ile servis edilen “Yanan Kalplerle Tutuşan” isimli çikolatalı mousse tatlı olarak sunulurken, bu zengin menüye gece boyunca canlı müzik eşlik ediyor olacak. Bu özel akşamın kişi başı fiyatı ise 139 TL. İki kişilik konaklamalı paket ise 578 TL.

L’Oliva Restaurant’ta Sevgililer Günü’nden daha fazlası

Elite World Business Hotel’in lobi katında yer alan, L’Oliva Restaurant’ta, özel bir sevgililer günü geçirebilirsiniz. Sıcak ve şık atmosferi ile L’Oliva, canlı müzik eşliğinde özel bir “Sevgililer Günü Menüsü” vadediyor. Saat 19:00 ile 23:00 arasında limitsiz yerli içkinin de yer aldığı bu özel paket kişi başı 189 TL. Ayrıca Sevgililer Günü için konaklamalı özel paket alan misafirler, Fit Life & Health Center masaj tercihlerinde Şubat ayı boyunca % 50 indirim fırsatından yararlanabilecekler. Konaklama, sevgililer günü yemeği ve ertesi sabah kahvaltının dahil olduğu özel paketin fiyatı ise iki kişilik 500 TL.

Sevgililer Günün En Tatlı Hediyesi Elite World Chefs’ten

Sevginizi bir tatlı ile ifade etmeye ne dersiniz? Sevgilinize hiç çikolata yaptınız mı? Elite World İstanbul’da ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya eşliğinde bu fırsatı yakalayabilirsiniz. 10 Şubat Cumartesi 14:00 - 16:00 saatleri arasında, gerçekleştirilecek olan workshopla sevgilinize güzel bir sürpriz yapabilir ya da atölye çalışmasına sevgiliniz ile katılıp farklı bir tecrübe edinebilirsiniz. Çikolata atölyesinin kişi başı fiyatı 40 TL.

Her detayın Elite World İstanbul Hotel tarafından temin ve organize edileceği Elite World Chefs atölyede, molalarda otelin ikramlarını tadabilecek, kurs bitiminde yaptığınız harika çikolata ve pastaları sevdiklerinize götürmenin keyfini yaşayabileceksiniz. Ayrıca atölye sonunda ‘Elite World Chefs’ tarafından verilen sertifikalarla eğitiminizi taçlandırabilirsiniz.

Aşk Van’da Bir Başka Güzel…

Muhteşem şehir manzarasını izleyebileceğiniz Elite World Van Hotel’de Tepe Ocakbaşı Restoran’da Sevgililer Günü’ne özel hazırlanmış program sizleri bekliyor. Fasıl grubu ile ‘’Aşk Şarkıları” eşliğinde sevgilinizle sohbete dalacağınız ve lezzetli yemeklere doyacaksınız.

Rezervasyon bilgileri ve detaylı bilgi için www.eliteworldhotels.com.tr internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT