Zaxi - Business Lunch Menü

Zaxi - Business Lunch Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zaxi - Business Lunch Menü

Maslak’ın merkezinde olması nedeniyle iş dünyasından insanların sıklıkla tercih ettiği Zaxi Restaurant, öğle yemeklerine farklı bir tat katıyor. Haftaiçi her gün sunulan Business Lunch Menü sayesinde iş insanları öğlenleri lezzetli bir mola veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 3, 2018

Fine-dining restoran anlayışına farklı bir bakış açısı sunan Zaxi Restaurant, dünyadan ve Asya kültüründen tariflerin bir araya geldiği menüsüne bir yenisini ekliyor. Bulunduğu bölge itibariyle iş dünyasının gözde mekanlarından biri olan Zaxi, Business Lunch Menüsü ile öğle yemeklerini keyife dönüştürüyor. Havaların soğuduğu şu günlerde misafirlerine kış bahçesini de açan Zaxi, konumu ve işyerlerine olan yakınlığı nedeniyle de lezzeti uzakta aramayanların buluşma noktası oluyor.

Business Lunch Menüsü her hafta Pazartesi'den Cuma'ya 12:00- 14:00 saatleri arasında servis ediliyor. Misafirlere iki menü alternatifi sunuluyor. Her gün değişen menüde başlangıç olarak iştah açıcı bir tabak ardından da et yemeği geliyor. Zeytinyağlı enginar, taze fasulye, imam bayıldı salatalık ve süzme yoğurt ile servis edilen zeytinyağlı tabağı veya domates carpaccio, zeytin, akdeniz yeşilliklerinden oluşan mozarella salatası gibi farklı çeşitlerin sunulduğu menüde ana yemek olarak kırmızı veya beyaz et geliyor. Taze baharatlı kaburga, hardallı buğday risotto mevsim sebzeleriyle servis edilirken bir başka seçenek de hardallı patates salatası ve roka ile muhteşem bir uyum sağlayan tavuk schnitzel oluyor. Menü içeriklerine bir adet meşrubat, bir adet de çay ya da kahve dahil.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT