Zengin Kahvaltılık Çeşitleriyle Anneler Günü Brunch'ı

Zengin Kahvaltılık Çeşitleriyle Anneler Günü Brunch'ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zengin Kahvaltılık Çeşitleriyle Anneler Günü Brunch'ı

Mövenpick Hotel Istanbul, 12 Mayıs 2019 Pazar günü, hayatlarındaki en özel kişi olan annelerine unutulmaz bir gün armağan ediyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 8, 2019

Anneler için ücretsiz brunch ve çocuklar için pasta süsleme kursuyla renkli bir Anneler Günü kutlaması...

AzzuR Restaurant’ta 12.00 - 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Anneler Günü Brunch’ında zengin kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra İtalyan Baş Aşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan Akdeniz mutfağından seçkin örnekler, arzunuza göre pişirilen omlet ve krepler, ev yapımı makarnalar, dumanı üstünde tüten İtalyan usulü pizzalar, leziz suşiler, baştan çıkarıcı tatlılar ve dünyaca ünlü Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Anneler, ortama bambaşka bir hava katan canlı piyano müziği eşliğinde gurme lezzetleri tadarken; çocuklara özel pasta süsleme kursuna katılan minikler ise annelerine en tatlı hediyeyi hazırlayacaklar ve palyaço gösterisiyle eğlenecekler.

Annenizle birlikte keyifli saatler geçireceğiniz Anneler Günü Brunch’ına en az iki tam ödeyen yetişkin ile birlikte katılan anneden brunch ücreti alınmayacak. Kişi başı KDV dahil 180 TL olan brunch, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz olup, 7-12 yaş çocuklar için %50 indirimlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT