Zengin Şarküteri Seçenekleri Delimonti’de Meraklılarıyla Buluşuyor

Zengin Şarküteri Seçenekleri Delimonti’de Meraklılarıyla Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zengin Şarküteri Seçenekleri Delimonti’de Meraklılarıyla Buluşuyor

“Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti, geniş gastronomi marketinde yer alan şarküteri ürünleri ile iştah kabartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 24, 2017

Delimonti, Anadolu’nun yerel tatlarına ve değerlerine sahip çıkarak, farklı yörelere özgü birçok şarküteri lezzetini menüsünde ve gastronomi marketinde misafirlerin beğenisine sunuyor.

Delimonti’de sunulan zengin soğuk et tabağında; Afyon’un meşhur lezzeti bez sucuk, özenle kurutulan Kastamonu ve Kayseri pastırması, Trabzon kavurması ve füme et yer alıyor. Bamya turşusu ve kiraz domateslerle renklendirilen sunum, aynı zamanda gastronomi marketten yapılan seçimler doğrultusunda, kişisel damak zevkine uygun olarak da düzenlenebiliyor.

Delimonti için özel olarak, yerel üreticiler tarafından üretilen şarküteri ürünleri, gastronomi markette de misafirlerin beğenisine sunuluyor. Türkiye’nin en kaliteli yerel ürünleri Delimonti’de deneyimlenerek satın alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT