Zoya’s House ile Yeni Bir Dönem!

Zoya’s House ile Yeni Bir Dönem!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Zoya’s House ile Yeni Bir Dönem!

Zoya’s House uluslararası lezzet uzmanlığını tatlı menüsünde de gösteriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2020

Açılacağı duyulduğu ilk andan beri gerek mekana hayat veren ünlü şef Murat Bozok gibi profesyonel isimleri, gerek uzun zamandır eksikliği hissedilen yaşam konseptiyle gastronomi dünyasında büyük heyecan yaratan Zoya’s House, sosyal yaşam ve lezzet konusunda yeni bir dönemin müjdesini veriyor!

Mutfak danışmanlığı ünlü şef Murat Bozok’a, konsept danışmanlığı ise Esra Türker’e ait olan, uzun zamandır açılışı heyecanla beklenen Zoya’s House, yeni dönemin en popüler yeme – içme adresi olarak ilgi çekiyor. Nişantaşı’nda, Teşvikiye Karakolu’ndan Abdi İpekçi Caddesi’ne inen Bostan Sokak’ta açılan, yurtdışı yatırımlı, Ednas Design ile Creations Living’in ilk projesi olan Zoya’s House’un merkezi konumunun yanı sıra ilham veren dekorasyonu, her damak tadına hitap eden zengin menüsü mekanın cazibesini daha da arttırıyor.

Sanılanın aksine sokak ya da cadde üstü bir mekan olmayan ve Nişantaşı’nın ünlü yapılarından Sadiye Vefik Apartmanı’nın içinde yer alan Zoya’s House, özellikle de arka tarafında yer alan ve merdivenlerle inilen, hem yazlık, hem kışlık tasarlanmış bahçesiyle tam da aranılan mekan olduğunu hissettiriyor. Semtin trafiğinden, yoğunluğundan ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenlere, şehrin ana noktalarından olan Nişantaşı’nda bu konforu sunan Zoya’s House, mekan içindeki beyazın yeşil bitkilerle uyumu, doğal ahşabın sıcaklığı, el işi makromelerin taş dokularla olan bütünlüğü ile yeni nesil dekorasyon dünyasının en favori yaklaşımlarından bohem şık konseptinin en iyi dizayn edilmiş ve uygulanmış örneğini sergiliyor. Samimi, doğal, konforlu, modern ve bohem bir ambiyansa sahip olan Zoya’s House’un her detayı ilham veren, Instagramlık mekan dedirten dekorasyonu kadar Murat Bozok’un tasarladığı menüsü de hayranlık yaratıyor.

Yeni Lezzet Merkez Üssü
Ünlü şef Murat Bozok’un hazırladığı Zoya’s House menüsünün her seçeneği, hem sunumu, hem de tadıyla ilgi uyandırıyor. Sevmeyene bile karnabaharı sevdiren, yer fıstığı sosuyla ayrı bir lezzet yaşatan Zoya Körili Karnabahar, masaya geldiği an heyecan yaratan Dinamit Karides, nohut severlerin yüzünde tatlı bir gülümseme bırakan Humus ve Falafel, tam bir Zoya spesiyali olan Zoya’s House Burger, paylaşmaya kıyılamayan pizzettalar, tazeliği ve doyuruculuğu ile fark yaratan Yabani Pirinç & Somon Bowl, risotto hayranlarını mest eden Karidesli & Trüflü Risotto, bir eşi daha yok dedirten Tavuk Schnitzel, etçilerin favorilerinden Bérnaise Soslu Anrikot ve daha birçok lezzet menüde mutlaka tadılması gerekenlerin başında geliyor. Tikka Masala Tavuk & Basmati, Somon Tandoori gibi gayet teknik ve tecrübe isteyen yemekler de, şehirde pek denk gelinmeyen egzotik deneyimleri yaşatıyor.

Vegan da Mutlu, Kahvaltı Keyfinden Vaz Geçemeyen de…
Kinoa Burger, Tempura Jalapeno Biberleri, Kinoa & Avokado Salatası, Ispanaklı & Enginarlı Dip, Baharatlı Elmalı Vegan Muffin, Glutensiz Limonlu Muffin, Vegan Yer Fıstıklı Cookie gibi lezzetler de yemek yemek için ideal bir yer bulamayan vegan, vejetaryen, gluten hassasiyeti olanları mutlu ediyor. Klasik Türk Kahvaltısı’ndan Egg Benedict’e, Acai Bowl Yoğurt’tan Kahvaltı Burrito’ya uzanan, ayrıca kruvasan, cupcake, kek ve kurabiye çeşitlerinin de yer aldığı Zoya’s House kahvaltı menüsü de sabah erkenden mekana giderek güne lezzet dolu bir başlangıç yapmak isteyenlerin iştahını kabartıyor.

Rüya Gibi Tatlılar…
Zoya’s House uluslararası lezzet uzmanlığını tatlı menüsünde de gösteriyor. Her biri tek başına yıldız gibi parlayan New York Cheesecake, Brownie, Tiramisu, Sütlaçlı Kadayıf, Dondurmalı Profiterol, Muzlu Magnolia ve Yeşil Çaylı Crème Brûlée, yemek üstü tatlı diyeni de, gününü tatlandırmak isteyeni de mutlu ediyor.

Her Yudumunda Lezzet ve Sağlık Var!
Zoya’s House’un içecekleri de oldukça revaçta… Sıcak kahvelerden soğuklara, her damağa ve her zevke uygun çaylardan smoothies’lere uzanan içecek menüsü, sağlıklı içecekler konusunda sadece taze sıkılmış meyve sularıyla sınırlı kalmıyor. Her biri ayrı etkiye sahip olan Zoya’s Detox, Get the Power, Calm Down, detoks içecekler arayanlar için menüde yer alıyor. Tadanların doyamadığı, tazeleyici ve besin değeri yüksek olan Zoya’s Fire da mekanın spesiyal içecekleri arasında kendini gösteriyor. Taze zencefil, taze fesleğen, ananas ve limon suyu ile hazırlanan bu vitamin dolu alkolsüz kokteyl sadece sabah tazelenmek için değil, hem damağı ferahlatmak, hem de günün yorgunluğunu geride bırakmak için birebir etki sağlıyor. Kulaktan kulağa nam salan bir diğer Zoya’s House içeceği ise Zoya’s Dream… Guava suyu, taze lime, armut, Hindistan cevizi ve şeftali suyu ile hazırlanan bu lezzet egzotik tatları damaklara taşıyor.

Mekanın senelerdir varmış hissi uyandıran sıcaklığı ve samimiyeti, o çok merak edilen isminden geliyor; Zoya… Kökeni Yunancaya dayanan ve yaşam anlamına gelen Zoya kelimesinden yola çıkılarak ismini bulan Zoya’s House, sabah kahvaltıyla başlayan ve akşam yemeklerine uzanan lezzet çeşitliliği, sıcak, samimi ambiyansı, Instagramlık dekorasyonu, Nişantaşı’nda ihtiyaç duyulan pet friendly anlayışı ile uzun zamandır eksikliği hissedilen yeni yaşam tarzını hayatımıza kazandırıyor.

Pazar hariç 10.00 – 23.00 / Pazar 10.00 22.00 arası haftanın her günü açık…

Adres: Bostan Sk. Sadiye Vefik Apt., No:13, Nişantaşı - İstanbul
Telefon: 0212 259 39 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT