Cafe Biz

Mutfak Türü: CAFE

Adres: Sinanpaşa Mah. Akmazçeşme Sok. No:7 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beşiktaş çarşıda, BKM`nin karşı sokağında 2010`da açılmış nezih, güzel bir mekan Cafe Biz. İşletmeci Serhat Bey, aldığı turizm-otelcilik eğitimini kaliteli ve güleryüzlü hizmetle bütünleştirerek her yaşa, her zevke seslenen seçkin bir mekan yaratmış.

Her gün 08.00-02.00 arasında açık olan Cafe Biz, iki katlı, geniş, ferah bir cafe. Rahat ve deri oturma gruplarının, ahşap ağırlıklı dekorasyonun, aynalarla genişletilmiş iç mekanın dikkat çektiği cafede Hint esintili çeşitli materyaller de süsleme ve dekorlarda kullanılmış. Kullanış kolaylığı yanında şık ve göz alıcı dekorasyonuyla samimi, huzurlu bir ortam yaratılmış.

Cafe Biz`de zengin menüler ve her amaca seslenen kullanım olanakları var. Tostlar, sandviç çeşitleri, makarnalar, cheesecake, ev mantısı, ton balıklı salata, Çin usulü kızarmış dondurma, tiramisu, sıcak soğuk içecekler, bitki çayları menüden birkaç örnek. Özellikle waffleleri oldukça iddialı olan Cafe Biz`de kendi wafflenizi kendiniz yaratabilirsiniz.

Yaz aylarında cafenin önündeki masalarda Osmanlı usülü nargile keyfi yaşayabilirsiniz. Wireless internet olanağı, dev TV`de özellikle maç keyfi, hafta sonları kahve falı baktırma seçeneği gibi birçok amaca seslenebilen Cafe Biz`de CD`den çalan güncel soft müzikler eşliğinde tabu, scrabble, tavla, jenga, go, trivia gibi oyunları ücretsiz olarak oynamak mümkün. Sigara içilebilen kısmının olması tiryakiler için tercih sebebi.

Çeşitli davet ve toplantılarınızı da gerçekleştirebileceğiniz 110 kişilik mekanda kredi kartı ve yemek çekleri geçmiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT