Cafe de La Fee

Yeme İçme Kafe Cafe de La Fee

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı

Adres: Firuzağa mah Cezayir sok.(Fransız Sokağı) No:17 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 245 27 17

Faks: 212 245 27 18

Web: http://www.cafedelafee.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Fransız sokağının muhteşem atmosferine sihir katmak için açılan Café de La Fée Restaurant, iddialı mutfağı, canlı müzikleri kendine özgü sıcak dekorasyonu ve hassas servis anlayışı ile Beyoğlu’na ilk adımı nezih bir ortamda attı.

Aralık 2005 Tarihinde açılan Café de La Fee, Sahiplerinin Müzikal geçmişlerini ve diğer donanımlarını kullanarak uzun yılların deneyimi ile gece yaşamında bir renk olmak için Fransız sokağının güzel atmosferinde hizmete başlamıştır.

Restaurant - bar ve café olarak hizmet veren La Fée daha önce çalışma atölyesi iken yapılan 1,5 aylık yenileme ve dekorasyonla şimdiki halini almıştır.

Özel toplantılara ve çeşitli organizasyonlara da yer veren La Fée restaurant , aynı zamanda seçkin konuklarına gündüzleri de güneşi hissedebilecekleri sokak ambiyansı içinde café ve restaurant olarak hizmet vermektedir. Yolunuz düştüğünde Perimizin sihrinin sizi de etkisi altına alacağından emin olabilirsiniz.

Haftanın 7 günü Yerli ve yabancı şarkılardan oluşan zengin repertuarıyla değişik müzisyenlerle canlı müzik yapılmaktadır…Ayrıca ağız tadınıza uygun zengin menüsü ile gerek gündüz gerek gece gruplara da organizasyonlar düzenlenmektedir…

Şubemiz La Fée Rie, farklı ambiyansı ile Fransız sokağı’nın küçük perisi olarak hizmete açılmıştır. Canlı müzik eşliğinde içkinizi keyif içinde yudumlayabileceğiniz şirin bir ortam isterseniz La Fée Rie hizmetinizdedir…

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT