Cafe Deep Store

Yeme İçme Kafe Cafe Deep Store

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Sinanpaşa Mah. Çelebioğlu Sok. No: 19 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 43 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beşiktaş`ta çarşıya yakın konumuyla 5 yıldır hizmette olan bir cafe. Özellikle playstation oynamak ve futbol maçlarını izlemek için tercih ediliyor.

Her gün 09.00-24.00 arasında açık olan Cafe Deep Store, iki katlı yerinde yaklaşık 70 kişiyi ağırlayabiliyor. Fast-food tarzı yiyecekler, köfte, patates tava vb. cafede bulabileceğiniz menüden birkaç örnek. Alt katında playstation oymak, üst katında oturmak ve maç izlemek mümkün. Cafe`de zaman zaman playstation turnuvaları yapılıyor. Tabu, scrabble, tavla, jenga, go, kağıt oyunları ücretsiz olarak oynanabiliyor. Zengin çeşitleriyle nargile keyfi yapabilirsiniz. Kahve falı da baktırabilirsiniz.

Rahat deri koltuklarıyla, kablosuz internet hizmetiyle, tiryakiler için dışarıya konan masalarında sigara içme olanağıyla arkadaşlarınızla zaman geçirmek için uygun bir mekan. Yakınında otopark bulunan Cafe Deep Store`de kredi kartları geçerli ama yemek çekleri kullanılmıyor. Özellikle maç yayınlarını izlemek için gelecekseniz rezervasyon yaptırmanız önerilir.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT