Cafe Kafka

Mutfak Türü: Kafe Türü, CAFE

Adres: Tomtom Mah. Yeniçarşı Cad. No:10/1 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 19 58

Web: http://www.kafkakafe.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstiklal Caddesindeki PTT’nin hemen yanında bulunan ve giden herkesin güzel anılara sahip olduğu bir cafeye davetlisiniz. Adeta bir önceki yüzyılın dahisi Franz Kafka’nın Milena’ya yazdığı mektuplar bu kafeden çıkmışcasına melankolik ve anılarla dolu bir mekan. Dilinde caz ve country ezgileriyle ruhlarını okşamak adına Beyoğlu’na uğrayan misafirlerini ağırlamayı bekliyor Cafe Kafka.

Bir arkadaşı beklerken camın kenarında, İstiklal Caddesinde akıp giden insan selinin arasından size doğru gelen bir dostu görmenin hazzı nedir bilir misiniz? Eviniz gibi rahat bir ortamda oturup yazdığınız mektubun mürekkebi kurumadan PTT’ye ulaştırdınız mı siz hiç?

Öyle sevimli, öyle şirin bir mekan ki burası, içeriye giren hırsızlar bile brownie ve kekleri süpürüp gitmişlerdir. Kendinize bir iyilik yapın ve sohbetine doyum olmaz dostlarınızdan birini alıp bu fırsatla ona bir yemek ısmarlayın! Bakın göreceksiniz; sadece yemek yemekle kalmayacak, yemeğin üzerine saatlerce sohbet edeceksiniz.

Sinemada nasıl ki bazen mekan filmin karakterlerinden biri oluyorsa, hayatımıza giren kimi mekanlarda işte öyle parçamızdır bizim! Bir dost gibi usul usul alışıyoruz o mekanlara. Size sadece yeni bir dostla tanışmanız adına güzel bir menü sunuyoruz. Ruhunuz güzellik ve huzurla doysun, karnınız zaten her yerde doyar diye!

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT