Caffe d’Alfredo

Yeme İçme Kafe Caffe d’Alfredo

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Restaurant, CAFE

Adres: Süleyman Seba Cad. No:59 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 03 17

Web: http://www.dalfredo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Saf durum buğdayından elde edilen irmikten üretilen, metabolizmada çabuk parçalanıp hemen enerjiye dönüşen, uzun süre tok tutan; insan vücudu için çok önemli olan A, B1, B2 vitaminleri, demir, kalsiyum, fosfor, potasyum ve proteinler açısından zengin; hem besleyici, hem doyurucu hem kolay pişen hem de ekonomik Pasta d’Alfredo makarnalarıyla unutamayacağınız bir makarna keyfine ne dersiniz?

Caffé d’Alfredo, klasik cafe anlayışına farklı boyutlar getirerek Akaretler’de İstanbul gastronomi ve sosyal hayatına ayrı bir hava katıyor. Cafe anlayışında yenilikçi ve farklı lezzet arayanların vazgeçemeyeceği mekanlar arasında yer alan Caffé d’Alfredo’da her damak zevkine uygun sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği alternatifleri bulunmakta. Tamamen Pasta d’Alfredo markalı İtalyan pasta, pizza, çorba, salata, tatlı ve soslarının sunulduğu pasta fresca Caffé; hem cafe hem şarküteri hem de evlere servis şekli ile lezzetli ürün, makul fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı, ayrıca yemeğinizin yanında keyifle yudumlayacağınız zengin şarap ve bar menüsü ile Akaret’lerin uğrak noktası.

Bol yumurtalı İtalyan makarnalarının en lezzetlileri olan 2 mm genişliğindeki Linguine 2 dakikada, 6 mm genişliğindeki Fettuccine 4 dakikada, 8 mm genişliğindeki Taglitielle 5 dakikada, 12 mm genişliğindeki Pappardelle 7 dakikada; 5 farklı çeşit olan sade, domatesli, ıspanaklı, kepekli ve karışık lezzetleriyle sofranızda.

7 dakikada servise hazır olan Ravioli ve Tortellini’nin ise dana kıymalı, piliçli, ıspanaklı peynirli ve üç peynirli olmak üzere 4 çeşidi bulunmaktadır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT