Caffe il Gusto Ristorante

Yeme İçme Kafe Caffe il Gusto Ristorante

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı,

Adres: Vişnezade Mah. Süleyman Seba Cad 59 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 236 80 05

Web: http://www.caffeilgustoristorante.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 13, 2012

Uzun yıllara dayanan Rejans deneyimini farklı bir mutfakta sürdüren deneyimli işletmeci Erdal Sezener, Akaretler’de hizmete açtığı caffè il gusto ristorante 'de iş ve aile yemekleri için İtalyan Masası konseptini hayata geçiriyor.

Rejans ördeğini pizza, lazanya ve risotto ile buluşturan, sarı votka geleneğini de "bir yudum Rejans" sloganıyla konuklarına sunan caffè il gusto ristorante , "İtalyan Masası" konseptinde bir masa etrafında toplanan misafirlerini kaliteli şaraplar eşliğinde çok sayıda İtalyan lezzetini tadabilecekleri bir menüyle ağırlıyor.

İtalya'nın geniş ailelerinin kutlama yemeklerinden yola çıkarak oluşturulan konseptin ana hatlarını İtalyanların sıcakkanlı oluşları, yemeği ve muhabbeti sevmeleri oluşturuyor. Kalabalık İtalyan sofralarının temelini oluşturan birlikte yenen yemekten zevk almak, muhabbet etmek, birbirinden lezzetli yemekleri paylaşmak, konuşmak, kadeh kaldırmak, kısaca Il Gusto’da İtalyan Masası…

Il Gusto’da Italyan Masası menüsünde yer alan ana yemekler şöyle: Bruschetta Di Frenze, Carpaccio Di Manzo (İnce dilimlenmiş dana eti, roka ve parmesan ile servis ediliyor), Melanzane Alla Parmigiana(Fırınlanmış patlıcan;domates sos, parmesan ve mozzarella peyniri ile), Quattro Formaggi Pizza, Penne Siciliana, Porcini Risotto, Pizzacı Usulü Biftek, Tiramisu.

En az 6 kişilik İtalyan Masası için kişi başı 65 TL ücret ödeniyor, tüm içkiler %30 indirimli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT