Desir Şarap Evi

Yeme İçme Kafe Desir Şarap Evi

Mutfak Türü: Pastane, Fransız Mutfağı, Şarapevi, Uluslararası Mutfak, Restaurant

Adres: Cezayir Sokağı Cezayir Çıkmazı 3-5 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Şarabın Keyfine Desir’de Varın

Cezayir Sokağı’nda bulunan ve bir Fransiz Sokagi Projesi olan Desir Şarap Evi zengin menüsü ve sıcak ortamıyla İstanbul’un yorucu kalabalığından sıyrılıp keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyor. Konuklarına dünyadan yaklaşık 70 çeşit şarap sunan Desir, kaliteli hizmeti ve güler yüzlü kadrosuyla kendinizi evinizde hissettiriyor.

Kültür sanat, lezzet ve keyfi aynı çatı altında buluşturan Desir Şarap Evi, şık dekorasyonuyla ruhunuza, zengin menüsüyle de damağınıza hitap ediyor. Dekorasyonda kullanılan mobilya ve objelerin zevkli seçimini aşçı denetiminde günlük olarak seçilen taze malzemelerden hazırlanan yemekleriyle birleştiren Desir, vazgeçemediğiniz mekanlar arasında yerini almaya hazırlanıyor. Şarap tutkunlarına dünyanın çeşitli ülkelerine ait 70 çeşit şarabı tatma imkanı sunan Desir, Fransız peynir tabağı ve şarap soslu bonfilesi ile de adından söz ettiriyor.

Sanat ve kültürün kaynaştığı, güzelliğin paylaşıldığı bir mekan düşüncesiyle yola çıkılarak tasarlanan Desir’de resim sergileri, yazar-okur buluşma günleri gibi sanatsal faaliyetler de gerçekleştiriliyor. Sanatın her türüne açık olduklarını belirten mekan sahipleri, her türlü sanatsal aktiviteye mekanlarında yer verebileceklerinin altını çiziyor.

Desir, özel etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 10.00 – 02.00 saatleri arasında hizmet veren Desir’in otopark sorunu bulunmuyor. Titiz servisi ve ilk açıldığı günden beri değişmeyen kadrosu ile hizmet kalitesinin sınırlarını zorlayan Desir Şarap Evi, yeni lezzetler keşfetmek ve keyifli saatler geçirmek isteyenlerin ilk adresi olmaya devam ediyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT