Dive İnn

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Rumeli Cad. Zafer Sok. No:7 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 296 64 25 - 296 20 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dive İnn, 2007`de hızlı, kaliteli ve uygun fiyat üçlüsünü birleştirebilmek amacıyla açıldı. İşletmeciliğini uzun süredir su altı dünyasına gönül vermiş olan Yeliz ve Başkan Aydın`ın yaptığı mekan, adını da su altından alıyor.

Dünya mutfağı ve Türk mutfağı ağırlıklı 60 kişilik işletmede dönemsel olarak özel tatlar, ev yapımı leziz tatlılar yapılmakta. Spesiyal tava yemekleri, Çin pilici, beef stragonof, soyalı-kremalı tavuk, tortellini, tiramisu, çikolata-muzlu ev keki gibi geniş bir yelpazede seçenekler sunan Dive İnn`in yemekleri gerçekten tadılmaya değer.

Pazar hariç her gün 07.00-20.00 arasında açık olan Dive İnn`de CD`den çalan güncel müzik eşliğinde, seçkin bir ortamda, oldukça makul fiyatlarla doyabilirsiniz. Birçok basın organında da olumlu puanlar alan mekan internet üzerinden sipariş alabiliyor. Yakın çevreye de paket servisi yapılıyor. Rezervasyon gerekmeyen Dive İnn, rahat oturma gruplarıyla, temizliğiyle, inceliklere önem veren sempatik işletmecileriyle, her damağa seslenen çeşitleriyle sizleri bekliyor.

Zaman zaman sualtı dünyasıyla ilgili dia gösterileri ve etkinlikler yapmayı planlayan Dive İnn`de kredi kartlarınızı ya da yemek çeklerinizi kullanabilirsiniz. Aracıyla gelenler yakındaki otoparktan faydalanabilirler.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Geçmiyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT