Fol Cihangir

Yeme İçme Kafe Fol Cihangir

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı

Adres: Pürtelaş Hasan Efendi Mah.Cihangir Caddesi 16/B Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 00 28

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Fol’un içeride 50, dışarıda 15-20 kişilik kapasitesi var. İç mekânda girişte bolca dergi ve gazete yığılı yüksek tabureli sokağa bakan uzunlamasına kokteyl tarzı bir masa, arka tarafta birkaç masası ve hemen girişteki bu küçük bölümün sonunda bir de barı var. Üst katı ise daha pub havalı. 1950’lerin Amerikan restoranlarını andıran, masayı çevreleyen bombeli döşemeli deri koltuklar ve bu oturma bölümleri arasında sarı pirinçten bölmeler var. Ortam oldukça sıcak, kahvaltı için geçerli değil ama burger ve salatalar için paket servisi de düşünebilirsiniz. Cihangir’in ev partilerini de hesaba katarak paket servise özel, diğer ürünlerinin yanı sıra 24’lü ve 48’li mini burger menüler düşünmüşler. Adına da maç paketi demişler.

Cihangir’in kendine özgü yaşam tarzını, ihtiyaçlarını bilen mekân sahipleri menüyü de bu doğrultuda hazırlamış. Aslında bunu sadece evlerindeki tadı sokağa taşırarak yapmışlar da diyebiliriz. Dışarı çıkıp Cihangir havası solumak için bahanedir evde pişirmemek. Sohbetlerin ev tadında koyulaşabildiği, bir yandan da karınların doyurulduğu küçük kafelerin bu bölgede toplanmasının sebebi işte bu, bu buluşmaların da yeni adresi Fol olacak gibi.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT