Hamam Beyoğlu

Yeme İçme Kafe Hamam Beyoğlu

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Cad. Bahçeli Hamam Sok. No:3 (Ağa Cami Karşısı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: (212) 244 88 89

Faks: (212) 244 88 89

Web: http://www.hamambeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
İstanbul’un gerçek anlamdaki tarih, kültür, eğlence ve alışveriş merkezi misyonunu taşıyan ilçesi Beyoğlu ve artık tüm dünyada bile ismi ile bilinen caddesi İstiklal caddesi; senelerdir değişik kültürlerin mozaiği ile yoğrulmuş Osmanlı ve dünya kültürünün gerek mimari yapıları gerek içerisinde bulundurduğu aktiviteleri ile aynası olmuştur. Bu güzel ilçede tarihi yaşatan ve nostaljiyi gerçek anlamda hissedebileceğiniz yegane mekandır, Hamam Beyoğlu.

Hamam Beyoğlu 1571 senesinde Mimar Sinan tarafından yaptırılmış ve 1970`li yıllara kadar hamam olarak hizmet vermiştir. İstanbul’un tek bahçeli hamamı olma özelliğini taşıyan mekan Osmanlı mimarisi tarzında inşa edilmiştir. Duvarları horasan harçlı moloz taştan kubbeler yassı tuğladandır.
Hamam Beyoğlu`nu anlatmak yetersiz kalacaktır. Yaşamanız gerekir. Geçmişin gizemini, sanatıın güzelliğini, hizmetin iyisini ve kalitesini göreceksiniz, bunun yanı sıra bir mum ışığında şarabınızı veya kahvenizi yudumlarken günün yorgunluğunu atacak, değişik duygular yaşayacaksınız, sevdiklerinizle keyifli bir akşam yemeğinizi kaliteli bir müzik eşliğinde yiyecek, içkinizi yudumlarken beklide romantizmi yaşayacaksınız mekanda.

Hamam Beyoğlu özlediğiniz duyguları yaşatacaktır sizlere. En iyiyi, en kalitelisini vermeyi kendine ilke edinmiş, müşteri memnuniyetinin bilincinde olan işletme anlayışıyla geniş yelpazeli servisiyle siz misafirlerine hizmet etmekten mutluluk duyulan bir mekandır, Hamam Beyoğlu.
5 ayrı birbirinden bağımsız salonlarda grup yemekleri, doğum günü partileri özel davetler düzenleyip dostlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz ayrıca full ekipmanlı çok amaçlı salonlarda toplantı, seminer gibi organizasyonlarınızıda yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni açılan 500 kişi kapasiteli club’ın nezih ortamında sabah 04:00`e kadar canlı ve dj müzik dinleyerek keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Hamambeyoğlu’nda grup veya şirket organizasyonlarında alternatifli eğlence imkanlarından faydalanmanız mümkündür.
Kubbeli salonda; Steak & Wine house’de şarap ve beef keyfini yaşayabilir alternatif mutfaktan, faydalanabilirsiz. İstiklal caddesi’ne panaromik bakarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Fasıl salonda; Fasıl eşliğinde yemek yemenin tadını sevdikleriniz ile paylaşabilir hoşca vakit geçirebilirsiniz, 80 kiş kapasitede Fix menü dahilinde gönlünüzce eğlenebilirsiniz..
Xtraclubta Club’da; ayrı bir eğlence keyfini müzik dinleyerek, dans ederek dostlarınızla doyumsuz güzel bir gece geçirebilirsiniz. 500 kişi kapasiteli xtraclub’ta radyo Dj.lerinin hit parçaları ile çoşabilirsiniz. Hamambeyoğlu sizler için en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor bunun için bizi aramanız yeterli, ilkeleri iyi hizmet, uygun fiyatlarla sizleri İstanbul’un en önemli mekanı hamambeyoğlu’nda konuk etmek.
Grup odalarında 25 kişilik,12 kişilik özel servisi, TV ve müzik yayını yapılabilen sadece size özel grup Odalarında, Toplantı ve özel günlerinizde yararlanabilirsiniz.
Şirketlere, Gruplara ve Özel günlere özel fiyatlar uygulanır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT