Kızkulesi – Gündüz

Yeme İçme Kafe Kızkulesi – Gündüz

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Üsküdar Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 342 47 47

Faks: 0 216 495 28 85

Web: http://www.kızkulesi.com.tr

E Posta: kule.operasyon@kizkulesi.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Kızkulesi
İstanbul’un incisi Kızkulesi’nde gündüz kafeterya keyfi bir başka…

Hafta içi her gün 12.00-18.30 saatleri arasında öğle yemekleri ve akşam üzeri ikramları için müşterilerine hizmet veren Kızkulesi kafeteryası, özel bir öğle yemeği hayal edenlerin düşlerini gerçek kılıyor. 360 derece Boğaz manzarasına sahip tek mekan olan Kızkulesi, İstanbul’u doyasıya yaşamak isteyenleri ise Kuledebar’da ağırlıyor.

Hafta sonları saat 09.00’dan itibaren Kızkulesi’nin zengin kahvaltı menüsüyle, kahvaltı keyfini Boğaz’ın eşsiz atmosferinde sevdiklerinizle birlikte yaşayabilirsiniz.Ayrıca Kızkulesi’nin gündüz banket menüleri ve içecek seçenekleri, özel grup organizasyonlarınız ve iş yemekleriniz için sizlere seçkin bir alternatif sunuyor.

Yaşadığınız ve hep yaşamak isteyeceğiniz bu çok özel günün ardından Kızkulesi’nden bir hatıra ile ayrılmak isterseniz, hediyelik eşya katında kendiniz ve sevdikleriniz için birbirinden farklı Kızkulesi figürleri bulabilirsiniz. Hem gününüze lezzet katmak hem de İstanbul’u ve Boğaz’ı doyasıya yaşamak istiyorsanız Kızkulesi tam size göre.

Kızkulesi’ne ulaşım konusunu da merak etmeyin. Haftanın her günü Salacak ve Kabataş’tan gerçekleştirilen tekne seferleriyle Kızkulesi’ne gelin ve özel bir gün geçirmenin ayrıcalığını siz de yaşayın.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT