Kozz

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İbrahim Kelle Cd. No:36 Beykoz Spor Kulübü Tesisleri Beykoz İstanbul

Telefon: 0216-323 33 13

Faks: 0216-323 33 12

Web: http://www.kozzbeykoz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Kozz, Beykoz`da öğle ve akşam yemekleri, hafta sonu kahvaltıları için enfes menüleri eşliğinde sizleri bekliyor. Yöresel lezzetlerin dünya mutfağıyla harmanlandığı bir mutfağa sahip Kozz, dört mevsimin tadını çıkarmak isteyenlerin sığınabileceği güvenli bir liman 90 kişilik kışlık, 120 kişilik yazlık bölümleriyle toplu yemek organizasyonları veya özel küçük toplantılarınız için ideal bir ortam sunuyor.

Rahat, huzurlu ortamı, keyifli müzikleriyle bir kafe-bar, restorandan beklenen tüm işlevleri yerine getiren Kozz`a muhteşem manzarası da eklenince özellikle Anadolu yakasında oturanlardan için adeta keyif gece şölenine dönüşüyor Kozz akşamları.
Kozz`un yöresel tatları dünya mutfakları ile birleştiren mönüsünün spesiyal tatları arasında ise; Balık çorbası, Paça çorbası, Çerkez tavuğu, Bulgur Risotto ile levrek, Cevizli tavuk penne, Tuzda balık, Pastırmalı kuzu sarma bulunuyor.
Haftasonları geniş kahvaltı seçenekleri de sunan Kozz, İstanbul`un bildik yemek + eğlence mekanlarına bir nefes alternatif sunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT