Mood

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: Adalar Vapur İskelesi Karşısı, Sahilyolu - Bostancı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 373 62 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Yaz aylarında Anadolu yakasının `trendy` mekanı olan MOOD`u, yeni atmosferiyle yaz sezonunda hizmette. `Yalın bir altyapı üzerinde her şey` olarak nitelendirilen mekan, konseptinin en başarılı örneği olmaya aday. Keyifli ve dinamik bir mekan olan MOOD, özellikle yaz aylarında büyük ilgi görüyor.

800 m2 açık alan, 400 m2 kapalı alan, 3 ayrı bar, 4 ayrı oturma grubu, 200 kişilik yemek alanı, barkovizyon sistemi ve 1500 kişilik bar kapasitesi bulunan mekan her moda uygun.

Profesyonel bir mutfak ekibinin hazırladığı yemeklerde dünya mutfağından oluşan birbirinden lezzetli ve ilginç mönüleri ayrıcalıklı olarak tadabilirsiniz. Deniz mahsülleri krep, somon balığı marina, California salad, chicken susame salad, Papardelle vegetable, steak Madras, limon soslu piliç, ılık sufle kek, kreme brulle, kup Jack, taze meyveli frozen margarita Mood`un geniş mutfağından sizler için önerebileceğimiz seçenekler arasında.

Tasarım ve dekorasyonu, aynı zamanda mekanın da sahibi olan Kadir Kuroğlu tarafından gerçekleştirilen Mood, bahçesi, havuz barı, çimenler üzerindeki rahat oturma grupları ve iki ayrı lounge bölümüyle pek çok seçenek sunuyor. Dinlenerek keyif yapmak isteyenler için özel dekoruyla ayrılmış chill-out room tam biçilmiş kaftan. Özellikle spor yayınları için dev barkovizyon keyfi de kaçırılmamalı. Barın atmosferi oldukça etkileyici. Loş bir ışıklandırma, şamdanlar ve mumlar zarifliği ve estetiği arttıran detaylar arasında. Mekanda zevkinize uygun her tür müziği usta eller düzenliyor.

Ayrıca MOOD`da şirketlere özel her türlü yemek ve kokteyl organizasyonu da düzenlenebiliyor. Personelin güleryüzlü ve samimi, fiyatların uygun, müziğin ve yemeklerin kaliteli, genel ortamın eğlenceli ve rahat olduğu yerleri seviyorsanız MOOD`u da beğeneceksiniz.

Cuma ve Cumartesi 18.00-04.00, diğer günler 18.00-02.00 arasında açık olan MOOD`a giderken rezervasyon yaptırmanız yararlı olacaktır. Otoparkı bulunan mekanda kredi kartları ve yemek çekleri geçerli.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT