Que Tal Tapas Cafe - Bar

Yeme İçme Kafe Que Tal Tapas Cafe - Bar

Mutfak Türü: Bar, CAFE, İspanyol Mutfağı, Club-Bar

Adres: Tünel İlk belediye Caddesi No:5/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 41 40

Web: http://www.quetalbar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İspanyolların keyif ve lezzet anlayışı artık Beyoğlu Tünel`de! Que Tal Tapas zengin Tapas menüleri mekanın sevimli ve iç açıcı görüntüsü ile özellikle yoğun iş hayatına sahip insanlar tarafından çok tercih edilen bir mekan.

Que Tal İstanbul`luları yeni bir yeme içme anlayışı ile buluşturan İspanya`da başlayıp dünyayı etkisi altına alan tapas kültürünü(ufak porsiyonlarda hazırlanan çeşit çeşit atıştırmalıklar) yaşatan samimi bir ortam. Farklı tadları bir arada deneyimleme imkanı sunan bu konsept ekonomik yönüyle de oldukça cazip.

İspanya`dakiler gibi yol üstünde küçük, sıcak müzikleri ile uzun saatler kalkamayacağınız yeni yeme içme mekanlarında size yepyeni bir gastronomi deneyimi sunuyorlar.

1800`lerden kalma tarihi binanın, eski adıyla Tünel Palas Binası`nın girişinde, Tünel meydanı ve Belediye Binasının arka tarafından Galata Kulesi`ne inen araba yolu üzerinde. Ya da Şişhane istikametinden Beyoğlu vergi dairesinden İstiklal Caddesi`ne çıkan yol üzerinde bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT