Rio Bravo

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Meksika Mutfağı, Amerika Mutfağı, CAFE, Club-Bar

Adres: İstiklal cad. No: 163 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 - 292 92 69

Faks: 212 - 292 92 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Rio Bravo
1999 yılından itibaren İstiklal Caddesi üzerinde Beyoğlu’nun tarihi binalarından, ayrıca Mehmet Akif Ersoy’un da yaşadığı Mısır apartmanında müşterilerine en iyi hizmeti vermek için devamlı yenilenmekte ve çalışmakta...
Kapasitesi 250 kişilik olan mekanda özel günlerinizi kutlayabilir ve arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Pazartesi hariç diğer günlerde canlı Latin müziği eşliğinde eğlenebilir, ayrıca özel dans pistinde dilediğiniz gibi dans edebilirsiniz...
Mekan açılabilir camlarıyla İstiklal Caddesiyle bütünleşmekte, ferah salonuyla sizleri günün stresinden uzaklaştırmakta ve size özel köşeleri ile eğlencenize eğlence katmaktadır.

Hafta içi 11.00-2.00 hafta sonu 11.00-4.00’e kadar hizmet vermekte olan Rio Bravo da Mexican, American ve İtalyan mutfağının en leziz pizzaları, spaghettileri ve fettuccinelerini tadabilir, saat 11.00-15.00 arası menülerden seçtiğiniz bu leziz yiyeceklerde indirimli özel öğle menüsünden faydalanabilirsiniz. Bunun yanı sıra geniş ve zengin barında dilediğiniz içeceği yudumlarken müzik eşliğinde eğlenebilirsiniz.

Beyoğlu keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz ve sevdiklerinize yaşatabileceğiniz en doğru adrestir Rio Bravo....
Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi üzerindeki belki de en dikkat çekici restaurant RİO BRAVO. Zengin dekorasyonu ve ilgi çekici atmosferi ile misafirlerini büyülüyor. İstanbul’un popüler mekanlarından biri olan RİO BRAVO’da; cafe, bar, restaurant, dans ve canlı müzik hizmetlerinin hepsi bir arada. RİO BRAVO girişinde Chicago publarını andıran tarzı ile yıllardır Beyoğlu’nda ki seçkin müşterilerine hizmet vermekte.

Mönüsü, dekoru ve tarzıyla uyum içinde, Meksika ve Amerikan yemeklerinden oluşuyor. RİO BRAVO’da öğle yemekleri için çalışanlar düşünülerek “özel öğlen mönüsü” hazırlanmış. Cuma ve cumartesi günleri, 21.30-01.30 saatleri arasında Çiko ve Grubunun canlı müziği eşliğinde hem yemeğinizin tadını çıkarabilir hem de Latin müziğinin coşkusuna kendinizi teslim edip dans edebilirsiniz.
Rio Bravo`da Pazartesi günleri, hariç her gün canlı müzik keyfi sizlerle...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT