TAG Cafe Bistro

Yeme İçme Kafe TAG Cafe Bistro

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı

Adres: İstiklal Cad. Postacılar Sok. No:1/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 68 62

Web: http://www.tagbistro.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Temmuz 2011’de hizmete actigimiz ve alternatif mekan arayanlar için sahip olduğu vazgeçilmez özelliklerle kısa sürede aranılan bir mekan olan TAG Cafe Bistro olarak, İstiklal Caddesi’nde Ada Kitabevi`nin hemen karşısında, Postacılar Sokak`ta sizi bekliyor olacagiz. Kendinizi Arter, Sanatorium ve Eller Sanat Galerilerinin süslediği, İtalyan Konsolosluğu’na inen bohem ve tarih kokan bir sokakta bulacaksiniz.

Özel dekorasyonundan, özenle oluşturulmuş menumuze kadar seciciligimizi siz degerli dostalarimiz ile detaylarda bulusturmayi amac edindigimiz mekanimizda gün boyunca derginizi veya kitabınızı okuyup kahvenizi keyifle yudumlayabileceğiniz gibi güzel bir şarap esliginde ucretsiz internet hizmetimizden faydalanarak ofisinizden az da olsa uzaklasma firsati bulacaksiniz...

Her hafta degisen ve zaman zaman dünya lezzetlerini içeren günlük öğle menülerimiz ile stresli iş hayatınıza ufak bir mola verecek ve her gun farklı bir ülkeyi ziyaret etmeye firsati yakalayacaksiniz.

Genel menüde dünya mutfaklarının en gözde lezzetlerinin yanı sıra yerel mutfağın vazgeçilmez tatları da farklı sunumlarıyla sizleri bekliyor olacak. Gözünüzü kapayın ve mönüden seçin, bakalım şansınıza hangi enfes tat çıkacak? Cordon Bleu, mantarlı sarımsak çorbası, TAG’e ozel atıştırma sepetleri, enfes peynir tabağı..

Latin ezgiler eşliğinde dans etmek isteyenlere Brezilya’dan Caipirinha ve Küba’dan Cuban Mohito, Hollanda Konsolosluğu’ndan vize alamamanın hüznünü üzerinden atmak isteyenlere de sadece TAG’e ozel Shengen Vizesi öneriyoruz. Ne yalan söyleyelim bizde her derde deva kokteyller mevcut

İçkiler tamam peki ya müzik! 02.00`ye kadar açık olan mekanimizda haftanin farkli gunleri kendinizi farkli konsept bir partinin icerisinde buluyor olacaksiniz.Gecenin ilerleyen saatlerinde ritmi yakalayarak kendinizi dans ederken bulursaniz sasirmayin İşte bu yüzden sizi Tag’lenmeye davet ediyoruz...

Kendi partinizi Organize Edin!

Konseptli partiler, Latin Gecesi, Sirtaki Gecesi, canlı müzik performansları, özel doğum günü partileri, baby shower organizasyonları, bütçeye göre farklı organizasyonlar için bize ulasmaniz yeterli..

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT