The Ritz-Carlton

Yeme İçme Kafe The Ritz-Carlton

Mutfak Türü: Kafe Türü

Adres: The Ritz-Carlton İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 44 44

Faks: 0212 334 44 55

Web: http://www.ritzcarlton.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Günün en keyifli zamanlarından olan çay saatleri, Boğaz manzarası, unutulmaz bir piyano dinletisi ve enfes lezzetler eşliğinde yapıldığında eşsiz bir dinlenme ve mola imkanı sağlar. The Ritz-Carlton, İstanbul’un 14:30-17:30 saatleri arasında sunduğu özel Çay Saati Menüsü, keyifli bir mola için ideal bir alternatif.

Kışa “merhaba” diyen sonbahar mevsiminin keyfini Boğaz manzarası eşliğinde yudumlayacağınız enfes çaylar ve eşsiz lezzetlerle tamamlamak istiyorsanız, The Ritz-Carlton, İstanbul’u tercih edebilirsiniz. Geniş alternatiflere sahip çok özel bir çay menüsüne sahip olan The Ritz-Carlton, İstanbul, çayın yanında tercih edebileceğiniz lezzetlerle de farklı seçimler sunuyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul’da Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 14:30-17:30 saatleri arasında çay ile tercih edilebilecek lezzetlerden oluşan özel bir açık büfe menü sunuluyor. Bu özel büfede, çayın yanında tercih edebileceğiniz sandviçlerden böreklere, tartlardan keklere kadar birçok cazip seçenek yer alıyor. Ayrıca isteğe göre, çaya eşlik edebilecek lezzetlerin yer aldığı, masaya tabakta gelen özel bir menü de The Ritz-Carlton, İstanbul Lobby Lounge’da tercih edilebiliyor. Çay saatleri için özel olarak düzenlenen açık büfe 46 TL olarak fiyatlandırılıyor. Masanıza gelecek tabakta servis yapılan menü ise 42 TL.

The Ritz-Carlton, İstanbul’un çay menüsünde “jasmine pearls”, “oolong”, “morgentau”, “green yin long” gibi Ronnefeldt’in birçok özel çay çeşidi yer alıyor. Sonbaharın keyfini çıkarmak ve kışa merhaba demek istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul Lobby Lounge’da bu eşsiz lezzetleri kaçırmayın. Birbirinden özel çay çeşitleriyle farklı bir lezzet deneyimi yaşamak ve bu keyfi enfes tatlar eşliğinde çıkarmak istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul’u tercih edebilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT