Vento 34

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak, Club-Bar

Adres: Asmalı Mescit Mh.Han Gç Çk No:88 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 81 34

Faks: 0212 244 81 35

Web: http://www.vento34.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Vento 34
2005 yılında 2500 kişilik kapasitesi ile tarihi Rumeli Han`ın terasında hizmet vermeye başlayan Vento 34, İstanbul gece hayatına 8. tepeden muhteşem İsatnbul manzarası ile renk katmaya devam ediyor. Avrupa`nın en büyük teras restaurantı olan Vento 34, üçüncü senesinde Dünya, Akdeniz, İtalya, Osmanlı ve Türk mutfaklarının eşsiz tatlarını hazırlayan restaurantlar yer almaktadır. Gece kulübünü ise Vneto 34 kaliteli hizmet anlayışıyla kendi bünyesinde işletmektedir.

İsatnbul`u en tepeden izleyerek günün her saatinde keyifli zaman geçireceğiniz mekanda; sabah kahvaltısı, öğle yemeğinde muhteşlem lezzetler ile günün geri kalanı için enerji toplayabilirsiniz ya da akşamüstü barında güneşe en yakın noktadan, size özel olarak hazırlanan kokteyller ile gün batımını izleyerek, gün ortası yorgunluğunuzu ve iş stresinizi atabilirsiniz.

Akşam yemeğinde iş toplantılarında soft müzik eşliğinde misafirlerinizi ağırlayabilir, gece kulübü ise dünyaca ünlü dj`ler, özel dans showları eşliğinde eğlencenin tadına doyabilirsiniz.

Yapılan dekorasyon ve tadilat sonunda 1700 metrekare kullanılabilir alana sahip olan mekanda, bir ana club, beş restaurant ve bir adet VIP Lounge bulunmaktadır. Vento 34, 242 personeli ile aynı anda 2500 kişiye hizmet verebiliyor. Mekanın yoğun talebe cevap verebilmesi amacıyla toplam üç kule asansör misafirlerin hzimetinde bulunuyor.

İsatnbul`un onyedi semtini aynı anda gören Avrupa`nın en büyük teras kompleksi Vento 34, yaz sezonunda öğlen 12:00`den gece saat 04:00`e kadar misafirlerinin hizmetinden olacak.

Vento 34, 2007 yaz sezonunda beş farklı restaurant ile misafirlerini ağırlayacak. Dünya mutfağıyla Periperti, İtalyan mutfağıyla Bellaluga, Akdeniz mutfağıyla Keyif, Osmanlı-Türk mutfağıyla Aspava Plus ve Fas-Tunus mutfağıyla Marekesh, Vento 34`ü bir lezzet dünyasına dönüştürüyor. Farklı tatlarıyla İsatnbul`un en büyük mutfağına da sahip olma özelliği taşıyan Vento 34 damağınızda alışkanlık yaratacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT