Zon

Mutfak Türü: Fast Food, CAFE

Adres: Yıldız Posta Cad 23/10 Gayrettepe 34394 Şişli İstanbul

Telefon: (212) 275 46 56

Faks: (212) 275 00 39

Web: http://www.zon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Zon

Sağlıklı fast-food olabilir mi? Geçen ay Gayrettepe`de açılan ZON`a göre, olmalı. Dünyayı kasıp kavuran ancak Türkiye`ye daha uğramayan "fast-casual" akımının ülkemizdeki öncü markası ZON oldu. Küçük am aorijinal bir mekanda hizmet veren ZON`da bütün ürünler günlük olarak kendi mutfaklarında hazırlanıyor. Fesleğen soslu ızgara sebze tabağı, hint fıstıklı noodle, mücverli panini ve soğuk sebze suyu mekanın spesiyallerinden. ZON mutfağında taze sebzelerden üretilen günün çorbası, açılış promosyonu olarak sınırsız 4 metrekare`ye veriliyor. Niye m² metrekare?

Çünkü ZON`un sloganı olan "lezzet bölgesi" ne uygun olarak mekanda YTL yerine m² metrekare para birimi kullanılıyor. Üye olanlar hem 5 m² kazanıyorlar, hem de harcadıkları m² üzerinden tekrar m² kazanıyorlar. ZON`da panini ve üçgen sandviç fiyatları 6-8 m² arası, salata fiyatları 8-10 m² arasında değişiyor. İçecek olarak % 100 meyve suyundan smoothşe`ler, tatlı olarak İtalya`dan ithal tatlılar ve anında çekirdekten yapılma İtalyan kahveleri var.

ZON, içinde özel yapılmış bir resim galerisi de bulunan iddialı internet sitesini yarışmaya sokmaya hazırlanıyor. ZON`un bilim-kurguya dayanan kuruluş hikayesi, ZON trenide yolculuk eden sevimli kahramanları Zonski`lerin maceraları veya yalnızca üye olmak için mutlaka bir defa uğrayın: www.zon.com.tr

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT