Zupponino

Adres: Balmumcu Dere Sokak, Bulut Apartmanı 5/3 Dikilitaş Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0 212 347 33 94

Web: http://www.zuppanino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
2004 yılında hizmet vermeye başlayan Zupponino, konsept olarak "iyi yemek" sunmayı benimsiyor.

Günlük koşuşturma içerisinde hepimiz yemek saatlerimizden fedakarlık etmek zorunda kalıyoruz ancak bu zaman fedakarlığı çoğu zaman da lezzet ve sağlık konularında da fedakarlık yapmamızı gerektiriyor. Bunun için Zuppanino, hızlı ulaşılabilien, kolay yenebilen ve sağlıklı yemekleri menüsüne alıyor.

Sandviçlerin büyük bir çoğunluğu, özel üretilen tam buğday ekmeğinden yapılıyor ve hiçbir katkı maddesi içermiyor. Mayonez ise hafif olması için özel bir karışım olarak hazırlanıyor. Sandviçlerin içerisinde yer alan diğer tüm malzemeler de İstanbul`un en iyi tedarikçilerinden günlük olarak alınıyor ve sizlere sunuluyor.

Hızlı yemek dediğimizde aklımıza hep sandviçler geliyor fakat içinizi ısıtacak bir çorbanın da ulaşılabilir olması ve prtaik olması için Zuppanino olarak özel kaplar getirmiş ve ev yapımı, tamamen taze mazlemelerden üretilen çorbaları menüsüne almış.

Salatalara gelince, aslında ilk randevularda ya da iş toplantılarında salata yemek biraz risklidir, yeterince iyi doğranmamış bir marul sizi oldukça müşkül durumlara sokabilir – ama Zuppanino’da böyle bir durumla asla karşılaşmazsınız. Tüm salatalar yenilebilir ölçülerde kesilmiş taptaze sebzelerden biraz da alışılmışın dışında tariflerle üretilmiştir… heryerde yediğiniz klişe salatalardan biraz olsun uzaklaşabilmeniz için…

Sonuç olarak, neden Zuppanino’nun özeti: çünkü lezzetli, çünkü sağlıklı, çünkü güleryüzlü, çünkü rahat bir ortamda enfes yiyecekler….. good mood food deneyiminin vazgeçilmez parçaları…


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT