Aslı Börek Göztepe

Yeme İçme Pastane Aslı Börek Göztepe

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Tütüncü Mehmet Efendi (İstasyon Cad.) N:110 Göztepe Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 360 65 78

Web: http://www.asliborek.com

E Posta: bilgi@asliborek.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Kadınlarımızın el emeği ile hijyenik koşullarda hazırladığı ürünlerimiz Aslı Börek adı altında tüm müşterilerimizin beğeni ve takdirlerini kazanmaktadır.

İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit ve Antalya illerimizde, 24 franchise sisteminde, toplam 65 şube ile hizmet veren firmamız Dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir. İnsan sağlığına en duyarlı ülkelerden olan İsviçre`den alınan sağlığa uygunluk belgeleri ile Aslı Börek`in kalitesi yurt dışında da kanıtlanmıştır.

Peynirli, kıymalı ve ıspanaklı su börekleri, değişik lezzetlerde ev baklavaları, zeytinyağlı dolma, sütlü tatlılar, pasta ve kurabiye çeşitleri ile hizmet veren Aslı Börek, ürettiği kaliteli ürünleri seri ve günlük olarak yurt çapında tüm bayilerine ulaştırmaktadır.

Şirketimiz; 2500 m2 `lik modern tesislerinde gıda mühendislerimizin titiz kontrolleri eşliğinde üretmiş olduğu Su Böreği`nin ihracatını ilk yapan firma ünvanını kazanmıştır.

Aslı Börek lezzetini geleneksel Türk Mutfağı`ndan alan Su Böreği`nin üretimine 1994 yılında İstanbul Göztepe`de Başlamıştır.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

COK GUZALDI ELERERINIZ SAGLYK
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT