Değirmen Pastaneleri Kale Outlet Center

Yeme İçme Pastane Değirmen Pastaneleri Kale Outlet Center

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Güven Mah. Eski Londra Asfaltı No:89 Güngören İstanbul

Telefon: 0212 557 02 13

Web: http://www.degirmenpastaneleri.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Lezzetin Markası: Değirmen Pastaneleri
İlk mağazasının kapılarını 1982 yılında Fenerbahçe`de açan Değrimen Pastaneleri, bugün `pastacılık konusundaki tecrübesini` müşterileriyle buluşturduğu 32 adet şubeye sahiptir. İlk açıldığı günden beri koşulsuz müşreti memnuniyeti ilkesi ile marka olma bilinciyle faaliyet gsöteren Değirmen Pastaneleri, şu anda 3000 m2`lik imalat alanı ile tatlı severlere zevkle hizmet vermektedir. Beylerbeyi`nde kurulu, toplam 3000 m2 kapalı alana sahip olan fabrikasında, geniş bir yelpazede üretim yapmaktadır. Pastalar, tatlı ve tuzlu kurabiyeler, sütlü tatlı çeşitleri, kek, ekmek, baklava ve börek grupları altında tam 450 çeşit ürün, bu yelpazadeki yerini alır.

Değirmen şubelerinin % 80’ninde yemek konsepti mevcuttur. Mutfaklar açık mutfak olarak hazırlanmaktadır. Yemeklerin hammaddesi fabrika tarafından temin edilmektedir. Mağazalarda menüler bölgeye göre değişmekte ve yemek üretimi lokal olarak yapılmaktadır. Özel Alışveriş Merkezlerinde bulunan mağazalarımızda sandaviç ve salata büfesi bulunmaktadır.

2004 yılı itibarıyla açılan tüm mağazalarda aynı konsepti uygulamaya çalışan Değirmen Pastaneleri`nde, rahat edip keyifle uzun vakit geçirebilecekleri, göze de hitap eden bir dekorasyon hakimdir.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT