Divan Pastanesi Altunizade

Yeme İçme Pastane Divan Pastanesi Altunizade

Mutfak Türü: Pastane,

Adres: Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:22 Üsküdar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 17, 2012

İş Merkezlerinin Ortasında Bir Lezzet Vahası: Altunizade Divan Pastanesi!

Anadolu Yakası’nın kalbi olan Altunizade’de açılan Divan Pastanesi; merkezi konumu ve zengin café menüsüyle iş merkezlerinin ortasında bir lezzet vahası olarak hizmete başladı. Enfes kahvaltı tabağının yanı sıra, başlangıç, salata, ana yemek ve tatlı seçeneklerinin de yer aldığı menüde, Divan’ın geleneksel ve yenilikçi lezzetleri harmanlanıyor. İster uzun sohbetler eşliğinde yemek yemeyi tercih edenler, ister kısa sürede keyifli bir mola almak isteyenler için farklı seçeneklerin sunulduğu pastanenin ön bölümünde hem yaz hem de kış ayları için ideal bir teras da bulunuyor.

Altunizade Divan Pastanesi’nin menüsünde; güne zengin bir kahvaltıyla başlamak isteyenler için Divan Kahvaltı Tabağı, menemen, yumurta ve omlet çeşitleri ile croissant, muffin, simit, poğaça ve açma gibi nefis fırın ürünleri yer alıyor. Öğle molasında veya iş çıkışı akşam yemekleri için gelen misafirlere yönelik ise; hafif ve lezzetli başlangıçlar, Toscana, Asya salataları gibi mevsim yeşillikleri, farklı malzemeler ve tadı damaklarda yer eden soslarla hazırlanmış sıradışı salata seçenekleri bulunuyor. Türk ve dünya mutfaklarından seçme ana yemek alternatifleriyle zenginleşen menüde, kilosuna dikkat eden misafirler için diyet seçenekleri de sunuluyor. Yemek sohbetlerini tatlandırmak isteyenler için, Divan Pastanelerinin efsaneleşmiş klasik lezzetleri de servis ediliyor.

Anadolu Yakası’nın en merkezi semtlerinden biri olduğu için trafiği yoğun olan Altunizade’de; misafirlerin park sorunu yaşamamaları için, Pastane’nin arka bölümünde kendi otoparkı da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT