Divan Pastanesi

Yeme İçme Pastane Divan Pastanesi

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Migros Alışveriş Merkezi Zemin Kat MA2 E-5 Karayolu Üzeri Beylikdüzü İstanbul

Telefon: 0216 541 03 46

Web: http://www.divan.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Lüks çikolata ve butik pastane konseptinin Türkiye`deki lideri Divan Pastaneleri; yarım asrı aşkın süredir prestij, keyif, kalite ve geleneğin tamsilcisi... En kaliteli hammadde ve en orijinal reçetelerle, en iyi lezzeti yaratan gerçek bir çkolata ustası...

Tutku ile yoğurulmuş, el yapımı gutrme ürünlerin yaratcısı olan Divan, bugün 16 butik mağazası ile dünyanın sayılı lokum ve çkolata markaları arasında yer alıyor.

Geleneklerinden kopmadan yenilikçi yaklaşımlarla müşterilerine deneyimler yaşatan Divan Pastaneleri, 2008 yılında oluşturduğu yeni konsepti ile Türkiye`de benzeri olmayan, yurtdışında ise örneklerine az rastlanabilecek bir uygulama ile dikkat çekiyor.

Ürün sunumu, kutu tasarımları ve mağaza iç mimarisinde kullandığı ayrıntılarla da farkını hissettiren Divan Pastaneleri`nin yeni dekorasyonu; mücevher zerafetinde sergilenen ürünleri, yalnızca lzzet değil, görsel anlamda da bir şölene dönüşüyor.

2006 senesinden beri Amerika, Dubai, Fransa, Rusya ve İngiltere`nin önemli alışveriş merkezleri, otelleri ve restoranlarından da satılan Divan ürünleri, klasik tatlardan modern lezzetlere uzanıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT