Foodie Emel Başdoğan Nişantaşı

Yeme İçme Pastane Foodie Emel Başdoğan Nişantaşı

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Güzelbahçe Sok. No. 23 / Nişantaşı (Amerikan Hastanesi yanı) Şişli İstanbul

Telefon: 0212 231 51 13

Web: http://www.foodie.com.tr

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

FOODİE EMEL BAŞDOĞAN
Emel Başdoğan için pastada ideal lezzeti yakalamak küçük yaşlardan beri merak konusuydu.Orta eğitimini aldığı Alman Lisesi`nde gıda kimyasıyla ilgili araştırma arzusunu destekleyen bir eğitim sistemi vardı. Okulun gelişmiş laboratuar ortamında yapılan çalışmalarda aynı maddelerin biraraya gelişlerinde küçük farkların yaratabileceği büyük sonuçlar genç Başdoğan`ı her zaman çok etkiledi.

Araştırma merakı ve iyi bir pasta yemek için duyduğu yoğun istek sonucu 1997`de pastaseverlere yepyeni ürünler sunmak ve Türk pastacılık sektörüne imzasını atmak için Foodie Emel Başdoğan`ı kurdu. Pasta, kurabiye ve diğer ürünlerdeki lezzetin üstünlüğü,farklılığı büyük ilgi gördü.
Ayrıca Türkiye`de ilk kez dekorlu kutlama pastaları yapan Foodie e.b. basında "pastacılıkta yepyeni bir sektör yaratan işletme" olarak karşılandı. İzleyen yıllarda açtığı yolda onu takip eden pek çok eski kuruluşa ve yeni işletmelere örnek oldu.

Yaratıcılık ve kalite Foodie Emel Başdoğan markasıyla adeta eşanlamlı hale geldi. Ürünlerinde hiç bir kimyasal madde kullanmayan ve her zaman en kaliteli hammaddeyi bulup seçen Foodie Emel Başdoğan`ın ürünleri pastada üstün ve gerçek lezzeti arayanlar için tiryakilik yaratıyor.

Foodie E.B`nin Türkiye`deki ve dünyadaki "ilk" lerinden biri unsuz ve şekersiz bol çikolatalı pastadır. SIFIR SIFIR adlı bu ürünle vücut ölçülerini korumak isteyenler ve diabet hastaları doya doya çikolatalı pasta yiyebiliyorlar.
Foodie Emel Başdoğan, Ulus`daki imalat ve satış yerinde ve Amerikan Hastanesi karşısındaki Nişantaşı şubesiyle hizmetinizde.

İletişim Bilgileri
Ulus: Güzel Konutlar Sitesi D. 1-2 / Ulus (Tekfen Binası Yanı)
Tel:0212 287 45 21
Fax:0212 287 45 20
foodie@foodie.com.tr

Nişantaşı: Güzelbahçe Sok. No: 23 / Nişantaşı (Amerikan Hastanesi yanı)
Tel: 0212 231 51 13

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

,,mutheşem,,,
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT