Fransız Sokağı - 3

Yeme İçme Pastane Fransız Sokağı - 3

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı

Adres: İstiklal Caddesi, Cezayir Çıkmazı Sokak (Galatasaray Lisesi Arkası) Beyoğlu İstanbul

Web: http://istanbul_yeme_icme_fransizsokagi.asp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
FRANSIZ SOKAĞI`NDAKİ İŞLETMELER - 3:
LA CHANCE (Cafe, Bar):
Dekoratif olarak canlı, sıcaklığı yansıtacak ahşap kullanılmış ise de Fransız barok stilinden esinlenilmiş ve günümüze uyarlanmış aydınlatma ve aksesuarlarla tamamlanmıştır. iç mekan duvarları sanatsal etkinliklerin teşhiri, ayrıca audio visiol gösteriler yapılacak şekilde uyarlanmıştır. Menü ağırlıklı olarak Bistro snack şeklinde uyarlanmış olsa da, Gerek Paris balık hali gerek nouvelle cousineden az ancak önemli örnekler sergileyecek biçimde ve aslına uygun mekanın bulunduğu bölgenin özelliklerine göre taze ve en iyi malzeme gözetilerek düşünülmüştür.Tümü Pera ile Paris’in eski sosyal birlikteliğini yansıtmaktadır. Kapasite: İç kapasitesi 50 kişi/ Dış kapasitesi 10 kişi.
Adres: Cezayir Sokak No: 10 Beyoğlu
LE CAPRİCE (Restoran, Cafe, Bar):
Fransız restoran cafe ve bar Fransız mutfağını tipik Akdeniz yemeklerinin de örnekleri ile müşteriye sunmak. Kapasite: 150 kişi.
Adres: Hayriye Sok. No: 16 Beyoğlu
LE REGAL (Şarap, Tütün ve tütün ürünleri, Cafe):
Fransız kültürünün ve Fransız mimarisi uygulanmış olan bu evlerden birini işte bu gün bizler Le2 regal ( Keyif ) olarak açmaya hazırlanıyoruz. Orijinal dokusunu koruyarak gerçekleştirdiğimiz dekarasyonla misitk bir Fransız mimarisinin yaşanacağı kafemizde dünyanın her yerinden gazete ve dergileri misafirlerimiz günü gününe okuma fırsatı bulacaklardır. Tütün ve tütün mamüllerinin sunulacağı tabacco kafemiz de sabahları Fransız kafelerinde sunulan geleneksel kruasan sandviçleri, meyve tabakları, salatalrın yanında ülkemize iat özgü Anadolu şarapları, zeytinyağları, baharatları, likörlerini de sunularak yerli ve yabancı tüm turistlere hizmet edecektir. Türk misafirperverliği ana ilkemiz, kalite ve doğrı hizmet kuralımız olacaktır. Le regal cafe Fransızca ve ingilizce bilen eğitimli personeli ile hizmete hazırdır. Kapasite:İç mekanda 12 kişiye, dış mekanda 16 kişiye hizmet vermektedir.
Adres: Cezayir Çıkmazı Sokak No: 1-3/A Beyoğlu
L`ECLİPSE (Cafe, Bar, Restoran):
Özel Fransız dekoru ile dekore edilmiş giriş katında bar diğer katlarda tipik Fransız mutfağının sunulacağı L` Eclips günün her saatine uygun bir menü oluşturmuştur. Ayrıca kendi kavurduğu kahvelerin satışını yapacaktır. Kapasite: Bahçe 6 kişi - 1.kat 14 kişi - 2. kat 17 kişi - 3.kat 18 kişi - teras kapalı kısım 6 kişi - Açık kısım teras 14 kişi - Kapalı Alanda toplam 55 kişi açık alan toplam 20 kişi.
Adres: Cezayir Çıkmazı No: 2 Beyoğlu
OBJECTS D ART (Hediyelik Eşya):
Kurumsal kimliğinize uygun Anadolu uygarlıklarından yola çıkarak replikalar üretmek ve belli dönemleri yansıtan ürünleri yapmak, aynı konsepte sadık kalarak kurum ve kuruluşların özel günlerinde verecekleri hediyeleri üretmek.
Adres: Bostanbaşı Cad No: 21 Beyoğlu
POİNT VİRGULE (Cafe, Bar, Çiçekçi):
İşletmemiz Fransa`da sokak aralarında çokça rastlanan küçük bir Fransız cafe`si tarzında konseptleştirilmiştir. Duvarlar, Fransız sinema sanatçılarının, özel bir koleksiyonda toplanmış bilinmeyen fotoğrafları ve küçük sinema afişleri ile dekore edilecek ve duvarlara monte edilmiş küçük bir televizyondan Fransız filmleri oynatılacaktır. Ayrıca masalara ve bardaki servis alanlarına pirinç küçük levhalar ile Fransız sinema oyuncularının isimleri konuşlandırılacaktır. Mönü, gündüzleri Fransız tatlılarının yer alacağı farklı kahveler ile ikram edilebilecek, pastalar kruvasanlar, ve kişler ağırlıkta olacak akşam servisi için daha çok şarap ile servis edilebilecek Avrupa ve Fransız mutfağından peynirler, ogratenler, salatalar ve sıcak servis yapılacak mezeler ağırlıkta olacaktır. Kapasite: .İç alanda 13 kişi dış alanda 8 kişi.
Adres: Cezayir Çıkmazı No: 1 Beyoğlu
REMZİ CEMİL İPEKÇİ (Butik Cafe):
Dekorasyonuyla eskiyi yeniyle biraraya getiren cafe-butik olarak hizmet verecek mekanda özel tasarı ürünler sunulması kültürel ve sanatsal aktiteler gerçekleştirilmesi.
Adres: Cezayir Sokak No: 3 giriş katı Beyoğlu
TREİZE (Giyim, aksesuar):
Etnik kültürel ve turiste yönelik aksesuar hazır giyim ürünlerinin satışını yapılacağı ülkemizin etnik çizgilerinin modernize edilerek dekore edilmiş olduğu bir mağaza çeşitli zamanlarda kendi kültürümüze ait dokumaların işlemelerin takıların defileler ile sergilenmesi. Kapasite: İç alan 103 kişi.
Adres: Cezayir Sokağı No: 13 Giriş ve Bodrum katı

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT