Pan Börek

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Battal Gazi Mah. Şark Cad. AYTOP Gıda Sanayi Sitesi H Blok No : 18 Sultanbeyli Sultanbeyli İstanbul

Telefon: 0216 592 42 42

Web: http://www.panborek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Su böreği denince akla ilk olarak bir klasik olan Peynirli Su böreği gelir. Oysa Pan Börek Klasik Su Böreği’ne biraz da farklı lezzetler kattı. İddiaları ise şu; Su böreği diğer iç malzemelerle de çeşitlendirilebilir ve daha lezzetli olur!

Pan Börek’te alışkın olduğumuz klasik lezzetlerin yanı sıra şaşırtan çeşitler bulmak da mümkün. Farklı lezzetler denemeyi sevenler için Napoli ( Pastırma ve Mozzarellalı), Bolognese ( Kıyma ve Mozzarellalı ), Akdeniz ( Beyaz Peynir, Domates Parçaları, Zeytin, Dağ Kekiği), ve hatta Çikolatalı ( Doğal Çikolata Püresi ) denenmeye değer. Hizmet şimdilik sadece İstanbul için geçerli ama çok yakında Bursa’da bir şube faaliyete geçecek. İstanbul içinde aynı gün, Türkiye geneline ise UPS Kargo şirketi aracılığı ile 1 gün sonra teslim ediliyor.

Artık börek yemek istiyorum ama çıkıp almaya üşeniyorum ya da misafirim gelecek ama börek yapacak vaktim yok deme günleri geride kaldı. Pan Börek’i arayın yeter.

Pan Börek yılların deneyimi ve kalitesi ile artık sadece bir telefon uzaklığınızda. Ya da web sayfasını tıklayarak siparişinizi on-line olarak vermeniz de mümkün. Börek yemek hiç bu kadar kolay ve lezzetli olmamıştı…
Telefonla Sipariş Hattı: 0 216 592 42 42
Online Sipariş İçin: www.panborek.com



Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT