Saray Cake - Cafe

Yeme İçme Pastane Saray Cake - Cafe

Mutfak Türü: Pastane, CAFE

Adres: Sipahioğlu Cad. No: 13 Yeşilyurt Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 662 51 52

Faks: 0212 663 82 04

Web: http://www.saraycakecafe.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Saray Muhallebicilerinin, eskileri şaşırtan yeni şubesi Saray Cake&Cafe, hem cafe ortamını hem de geleneksel tadları bir arada sunuyor. 3.nesilden Münevver Topbaş Aydın`ın 2001 yılında Yeşilyurt`ta açtığı ve işletmeciliğini yaptığı Saray Cake&Cafe ilk şubesi yeni bir yorum; butik tarzı pasta, kurabiye, çikolata ve hediyelik aksesuar üretimi ile kısa sürede beklenen ilgiyi görmüştür.

Münevver Topbaş Aydın, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olup yaklaşık 15 yıl denizcilik sektöründe çalışmıştır. Daha sonra 5 yıl süreyle kendi şirketi bünyesinde DAVET-ORGANİZASYON-CATERING hizmeti vermiştir.

Çalışma hayatına ara verdiği 2 yıl süresince yurtdışında çeşitli ülkelerde pasta ve kurabiye ile ilgili araştırmalar yapmış olup; Amerika`da The International Sugar Art Collection, Wilton Method of Cake Decorating Course gibi pastacılık kurslarına katılmıştır. Ayrıca Atlanta/USA`da Lady Diana`nın düğün pastasını yapan Dünyaca ünlü pasta ustası Nicholas Lodge`tan da şeker pastası yapımı konusunda eğitim almıştır. Halen cafe şubesinde davet-organizasyon ve catering hizmetleri devam etmektedir.

2002 Eylül`den itibaren Teşvikiye`de Cookie&Chocolate şubesinde yine butik tarzı geniş ürün yelpazesi ile satış reyonu olarak hizmet verilmektedir.

Saray Cookie & Chocolate:
Teşvikiye Cd. No:105 Teşvikiye İstanbul
Tel: (212) 327 2423
Fax: (212) 327 0348

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT