Savoy Pastanesi

Yeme İçme Pastane Savoy Pastanesi

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Sıraselviler Caddesi No:180 Cihangir Taksim Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 249 18 18 - 0212 293 02 42

Faks: 0212 293 46 70

Web: http://www.savoypastanesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Savoy Pastanesi`nin herkes tarafından bilinen hikayesi, 1950 yılında dönemin en seçkin semti Cihangir, Soğancı Sokak`ta Monsenior Koço tarafından açılışıyla başladı.

Bundan on yıl sonra Monsenior Koço A.B.D.`ye yerleşince -1960 yılında- Musevi asıllı Erol Beri ve hemen ardından 1964 yılında Erol Beri`nin akrabası Mordo Levi tarafından devralındı. Bu yıllarda, Savoy Pastanesi`nin bugünkü sahibi Mahmut Taşçıoğlu, Mordo Levi tarafından çırak olarak işe alındı. Yılların azimli çalışmasının ardından, 1978 yılında Mahmut Taşçıoğlu iki ortağıyla Savoy Pastanesi`nin sahibi oldu. Kendini devamlı yenileyen ancak kalitesinden ve çizgisinden asla vazgeçmeyen Savoy Pastanesi, bugünkü yeri olan Sıraselviler 181/183`e 1989 yılında taşındı.

Yarım asrı aşkın tecrübesi ve çağa ayak uydurma yeteneğiyle dünü bugüne sentezleyen Cihangir`in gözbebeği Savoy Pastanesi, 2003 senesinin yaz aylarında yeni çehresiyle lezzet ve kalite tutkunlarının karşısına çıktı. Nostaljiyi, efsanevi lezzetlerinde yaşatan Savoy, modern görünümüyle 21. yüzyılla arasındaki bağı güçlendirdi.

Savoy`da Unutulmaz Günler Özel Lezzetler
Savoy artık sadece paskalya, yortu, isim ve doğum günlerinin aranan pastanesi olarak değil, özel günlerde, profesyonel kadrosu ve kaliteli ürünleriyle catering hizmeti de sağlayan bir firma olarak hizmet yelpazesini genişletti. Tadına doyulmayan lezzetleri sevdiklerinizle ya da önem verdiğiniz kişilerle paylaşmak için ciddi bir alt yapıyla bu işe soyunan Savoy, yarım asrı aşkın tecrübesini profesyonel catering hizmetiyle bir kez daha kanıtlıyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Tüm kredi kartları geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT