Seyran Pastaneleri Kumburgaz

Yeme İçme Pastane Seyran Pastaneleri Kumburgaz

Mutfak Türü: Pastane

Adres: Asfaltaltı Migros Yanı Kumburgaz Silivri İstanbul

Telefon: (0212) 885 61 62

Faks: (0212) 885 92 85

Web: http://www.seyran.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Seyran Pastanelerinin kurucusu Ahmet Çelebi 10/09/1947 tarihinde safranbolu- kırıklar köyünde doğmuştur. Meseleğe ilk admını 1961 yılında Ankara`da atmıştır. Sırasıyla 1963 yılında İstanbul-Fatih`de Merih Pastanesi, 1964/1965 yılları arasında Beyoğlu Tilla Pastanesi 1966 yılında Büyük Tarabya Oteli imalathanesinde çalışmış olup, 1967-1969 yılları arasında askerlik hizmetini yapmıştır.

1970 yılında zamanın Görgülü pastanesinde çalıştıktan sonra 1971 yılı mayıs ayında Kocamustafapaşa- İstanbul`da ilk pastanesini açmıştır. 1983 yılından itibaren kendi imalathanesinde üretime başlamıştır. Takiben 1986 yılında Etiler şubesi ayrıca aynı yıl, Amman - Ürdünde Pastane ve Kafeterya açmıştır. 1987 yılında Bakırköy 1989 yılında Kumburgaz 1999 yılında Büyükçekmece şubelerini açan Ahmet Çelebi bugün İstanbul Avrupa yakasında 8 şubesi ile hizmet vermektedir.

Sektörde belli bir kariyer edinen Seyran pastaneleri kurucusu, bu gelişmelerin yanı sıra pek çok pastacının yetişmesinde emeği geçmiş sektöre bir çok şube ve insan kazandırmanın azim ve kararlılığı içersinde devam etmektedir. Seyran Pastanesi Ltd.Şti. Sizlerle varolmuş, sizlerle büyümüş, sizlerle hizmete devam edecektir.
Seyran Pastaneleri Ürünleri:
Özel turtalar, Düğün pastaları, Turtalar, Baton pastalar, Petifur Pastalar, Kekler,Tatlılar, Kuru pastalar, Çikolatalar, Sütlü mamüller, Tuzlu ve Börek çeşitleri, Tek pastalar...

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT