Alesta Restaurant

Yeme İçme Restoran Alesta Restaurant

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Mihrabat Caddesi Akbey Sokak No:6 Kavacık Beykoz İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Alesta Restaurant 2002`den beri Kavacık`ta hizmet veren, Türk Mutfağı`nın birbirinden lezzetli ve farklı tatlarını sunma konusunda oldukça iddialı bir mekan. Alesta Restaurant`ta Pazar günleri hariç haftanın her günü 08.30-20.30 arası servis yapılıyor ve konuklar geleneksel mutfağımızın seçkin tatlarıyla buluşuyor.
Modern bir binada hizmet veren Alesta’nın salon dizaynı ve oturma planı son derece estetik ve kullanım kolaylığı yaratacak şekilde düşünülmüş. Dekorasyon sade ama koltuk ve masa seçiminde, aydınlatmada ayrıntılar incelikle düşünülmüş, önem verilmiş. Ancak hiçbir ayrıntı göz zevkinizi bozacak şekilde abartılı değil. Duvarlardaki tablolar ve diğer dekorlar dikkati çeken süslemeler arasında yer alıyor. Kısacası daha mekana girer girmez huzurlu ve sıcak bir ortamda bulunmanın keyfi insanı sarıyor.
Yabancı mutfakların hızla çoğalmasıyla unutulmaya yüz tutan Türk Mutfağı’nı en iyi savunan mekanlardan biri Alesta Restaurant. Bu konuda hayli iddialılar. Zeytinyağlıların hemen hemen her çeşidi bulunuyor ve hepsi birbirinden güzel. Ev yemekleri de bulunuyor. Yemekleri tadınca restaurantın kendine güveninin ve iddiasının boşuna olmadığını göreceksiniz, yemeklerin tadı damağınızda kalacak. Birçok çeşit sunan Alesta’nın spesiyalleri arasında yayla kebabı, Tire kebabı, Piliç Alesta (mantar ve kaşar ile fırında) ve Alesta Köfte en çok rağbet görenler. Tatlılar da oldukça güzel. Lezzet kadar temizliğe ve sunuma da önem veren işletmede yemek yemek özel bir zevk haline dönüşüyor. İşletmede fiyatlar da kaliteye göre oldukça makul tutulduğundan her bütçeye hitap edebiliyor. Alesta Restaurant’ı şirket yemekleri, özel günler ve kutlamalar için de arayabilirsiniz.
Alesta Restaurant`ın otoparkı var. Bütün kredi kartları ve yemek çekleri geçerli. Rezervasyon yaptırmanız yararlı olur.
Adres: Mihrabat Caddesi Akbey Sokak No:6 Kavacık
Tel: 0216 425 76 36
Faks: 0216 425 57 47

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT