Argos

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Mürselpaşa Cad. No: 101 Balat Fatih İstanbul

Telefon: 0212 621 82 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Dersaadet’in orta yeri geçmişle gelecek arası zamansızlık hissi...

Ege Mutfağı’nın seçme lezzetlerini sunan Argos, İstanbul’un tarihi mirası Balat’ta hizmete girdi. Adını Kafkaslar’da altın postu aramaya çıkan teknelerden alan mekan, Balat’ı yeniden buluşma noktası haline getiriyor.

Tarihi Bulgar Kilisesi’nin karşısındaki Sarı Bina’da dostlarla sıcak bir gecenin tadını çıkarmak isteyenleri biraraya getiren Argos, beklentilere sınır koymamayı amaçlıyor.

Sevginin ortaklığı ile hayalden gerçeğe dönüştürülen bir mekan Argos...
Başka bir dünyanın kapılarını aralayıp, binlerce yıllık tarihi solumak isteyenlerin, kentin içinde huzur arayanların tercihi Argos, dostlarınız ve sizin için unutulmaz anların adresi olacak.
Nostaljiyi konfor ile birleştiren Argos, fiks mönüsü ile de kafanızda soru işaretlerine yer bırakmıyor. Argos’ta sizi sadece hoş sürprizler bekliyor.

Bodrum Yalıkavak’ta benzeri bir mekan işletmiş olan eski gazeteci Canan Konuk ve turizmci Berkan Acarman’ın açtığı Argos kısa sürede basın, reklam, turizm ve iş dünyasının saygın isimleri tarafından keşfedildi.

Giritli bir ninenin torunu olan Canan Konuk yönetimindeki mutfak, Bodrumlu eski kaptanların spesiyali olan Çiğ Balık, Ege Peynirleri, Sebze Tabağı, Çerkez Balığı gibi başlangıçların yanı sıra balıkhaneden günlük olarak alınan deniz mahsulleri ile hazırlanan çeşitli lezzetlerle konuklarını bekliyor. Zeytinyağı ve zeytinleri Bodrum Mumcular köyünden geleneksel metodlarla Argos için özel hazırlanmaktadır.
Argos, haftanın yedi günü öğle ve akşam servis veriyor. Park sorunu yok, rezervasyon yaptırmanızda ise yararınıza.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT