Balıkçı Sertan

Yeme İçme Restoran Balıkçı Sertan

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Valikonağı Cad. No:8 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 224 97 24

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
NİŞANTAŞI’NDA BİR BALIKÇI

Şehrin ortasında, Nişantaşı’nda lezzetli ve taze mevsim balığı yiyebilmek artık mümkün. Cankurtaran’ın ünlü balık restoranı Balıkçı Sebahattin’in şubesi Balıkçı Sertan Nişantaşı’nda açıldı.

Marmara ve Ege Denizi balığını müşterilerine “günlük” sunmayı amaçlayan restoranın spesiyaliteleri ılık sunulan zeytinyağlı midyeli pilav, Ayvalık’tan getirttiği iri halkalı kalamar ve kendi imalatı torik lakerdası... Büyük bir bahçesi ve park manzarası ile ferah bir ortamda Pazar günleri de hizmet veren Balıkçı Sertan’ın fiyatları özellikle uygun tutulmuş; balık yemeyi seven Nişantaşılılar öğle yemeklerinde de burayı tercih ediyor...

Taze balıkları ve şarap çeşitleri ile İstanbul’un en tercih edilen balık restoranı olmaya aday Balıkçı Sertan’ın güveçte sunduğu bademli irmik helvası ise özellikle tavsiye ediliyor.

Balıkçı Sebahattin’in oğlu Sertan Korkmaz tarafından işletilecek restoranın diğer ortakları ise Nişantaşı’ndaki Salomanje’nin de ortağı olan Erol ve Varol Kaynar...

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT