Barba Meyhane

Mutfak Türü: Meyhane

Adres: Valikonağı Cad. Süleyman Nazif Sokak.No:3/2 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 291 69 00

Faks: 0212 240 39 39

Web: http://barbameyhane@gmail.com

E Posta: barbameyhane.com?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Meyhanelerin bittiği; kebapçı ve restaurantların çoğaldığı İstanbul`da, İstanbul`u geri getiriyor ve kazanmaya çalışıyoruz. Limonata bardaklarıyla değil, oya işlemeli zarflı küçük bardaklarla rakıyı sunarken, mezeleri de tadımlık denilen ufak tabaklarda servis ediyoruz.

300 yılı aşkın bir süredir İstanbul`da var olan meyhaneler giderek yozlaşıp restauranta dönüştü. İstanbul`u İstanbul yapan simgeleri sayarken meyhanelerin işlevini unuttuk. İstanbul`a has zeytinyağlıları, bir zamanlar çayırlardan topladıgımız şifalı otları, Marmara`nın lezzetli küçük balıklarını değişik şekillerde size tattırıyoruz. İşte biz eski meyhane geleniğini sürdürürken, meyhanedeki eğlenceleri de size yaşatalım istedik. Alıştıgınızdan farklı mezelerimizle, oya işlemeli zarflı küçük rakı kadehlerimizle, duvarlarımızı süsleyen İstanbul`un eski meyhane resimleri ve rakı etiketleriyle sizi zaman tünelinden geçirip, Türk ve Rum müzikleri eşliğinde unutulmaya yüz tutmuş eski İstanbul meyhane geleneğini yaşatıyoruz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT