Beeftek

Mutfak Türü: Türk Mutfağı

Adres: Nispetiye Mah.Belediye Sit.Mine BLok No:10-B Ulus Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 352 88 08

Web: http://www.beeftek.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Akmerkez’in Ulus kapısının tam karşısındaki, son zamanlarda örnekleri çoğalan butik kasap konseptli Beeftek’te kırmızı ete doymaya hazır olun.

Beeftek her gün 09.00-23.00 arasında açık. Kredi kartları geçerli.

1979’dan beri varolan ve İstanbul’un önemli restoranlarına et temin eden Özerden Gıda’nın sahibi İlker Büyüközer burada müşterilerle birebir ilgileniyor. Etler gözünüzün önünde ızgarada kızarırken mekânın ufak olmasına rağmen iyi çalışan havalandırması sayesinde üstünüz başınız kokmuyor. Yazılı bir menü yok; zaten et çeşitleri belli. Buradaki etlerin özelliği Balıkesir ve Keşan’daki özel çiftlikten gelmeleri ve hiçbir şekilde marine edilmemeleri.

Kırmızı et sevmeyenler için hiçbir alternatif yok, en fazla etin yanında gelen salata ve burada satılan özel beyaz peynir... Orada yemek için vaktiniz yoksa alıp evde pişirebilirsiniz. Türkiye’de ilk kez kullanılan özel ambalajlar sayesinde etler buzluğa girmeden 10 güne kadar ilk günkü tazeliğinde muhafaza edilebiliyor. Çiğ ürünler evlere paket servis de yapılıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT