Bice

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Süzer Plaza, Elmadağ Taksim Beyoglu İstanbul

Telefon: 0212 334 4040

Web: http://www.bice.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Dünyanın tanıdığı İtalyan Bice, İstanbul’da...
İstanbul’un merkezinde bulunan Süzer Plaza’nın giriş katında yer alan Bice İstanbul’da, İtalyan aşçıların kendi elleriyle hazırladıkları en özel lezzetler ve özel şarap koleksiyonu sunuluyor.

Bice İstanbul, keyifli bir öğle yemeği ile iş arasında tatlı bir mola vermek isteyenlerin, sevdikleriyle unutulmayacak bir akşam yemeği planlayanların, İtalyan mutfağı tutkunlarının ilk adresi olacak.

Bice’nin ahşap ağırlıklı dekorasyonu, yemeklerin lezzetine Akdeniz sıcaklığını ve huzurunu katıyor. 80 yıllık deneyimini ambiyansa olduğu kadar, kaliteli servis anlayışına ve tabii ki eşsiz yemeklerine en iyi şekilde yansıtan Bice, sıcak mutfağı, özel mönüsü ve İtalyan şaraplarından oluşan seçkin bir şarap koleksiyonu ile misafirlerini bekliyor.

Bice’nin hikayesi...
1926 yılında Milano’da il Ristorante Da Gino e Bice ismiyle bir trattoria (mahalle arasında kurulan küçük aile restoranı) olarak Beatrice Ruggeri tarafından kuruldu. Misafirperverliği ve sıcakkanlılığı ile tanınan Beatrice Ruggeri, o dönemde misafirlerin kendilerini evinde hissedebilecekleri bir mekan yaratmıştı. Sonraki yıllarda oğulları Remo ve Roberto Ruggeri annelerinin vizyonunu dünyaya yaymayı başardılar.
Dünyanın değişik şehirlerinde 40’ı aşkın restoranıyla hizmet veren Bice, başlıca Milano, New York, Chicago, Los Angeles, Dubai, Miami, Tokyo, Buenos Aires, Singapur, Seoul, Sao Paulo ve İstanbul’daki şubelerinde gerçek İtalyan lezzetleri sunuyor.
Dünyadan Al Pacino, Robert De Niro, Madonna, John Travolta, Jennifer Lopez, Brad Pitt, Penelope Cruz, Sean Connery, Mel Gibson, Frank Sinatra, Michael Jordan, Sting, Sophia Loren, Kevin Costner, ve Cameron Diaz gibi birçok tanınmış simanın uğrak yeri olan BICE, Istanbul’da da bu geleneğini bozmuyor, ünlülerin buluşma noktası oluyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT